ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

Διαβάζουμε στην εφημερίδα “δημοκρατία” (ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ): “ΚΑΠΟΙΟΙ στο Μαξίμου ανησυχούν. Ανησυχούν για τη θέση τους, ανησυχούν και για τους τυχόν αντικαταστάτες τους. Γι’ αυτό άρχισαν τα διαδικτυακά χτυπήματα προς τον γίγαντα Τάκη Θεοδωρικάκο, στον οποίο χρεώνουν το φιάσκο Καλογρίτσα στην προανακριτική. Δεν κοιτάζουν το δικό τους φιάσκο με τα γραπτά μηνύματα στον Φουρθιώτη καλύτερα…”.

Για όσους δεν ξέρουν, που δεν ξέρουν ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας ήταν κουμπάρος του Φλωράκη και αφεντικό της GPO, όπου δούλευε ο Θεοδωρικάκος πρώην ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ, που έγινε υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ο Καλογρίτσας, που είχε άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση Τσίπρα, απεκατέστησε τις σχέσεις του με Θεοδωρικάκο. Γι’ αυτό και “χρεώνουν” όπως γράφει το σχόλιο το “φιάσκο Καλoγρίτσα” στον Θεοδωρικάκο. Όσο για τις σχέσεις του Φουρθιώτη με υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Δεν είχε τυχαία φρουρά 14 αστυνομικούς ο Μένιος Φουρθιώτης με εντολή Μαξίμου.