ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ;

Έρμη σκλάβα πικρή Ρωμιοσύνη
Κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη
Την κατάρα σου νάχη ώ πατρίδα
Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη
Σαν τη λέπρα και σάν τήν ακρίδα
ΦΩΤΙΑ ΚΑΨΕ ΤΗ, ΚΑΜΕ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ !


Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ, λόγος έκτος!» Γύρω σε μιά φωτιά «

Θα κάνω μιαν απόπειρα προσαρμογής στα σημερινά δεδομένα των λόγων του Μεγάλου Ποιητή !
Πράγματι, η βλαστήμια είναι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Η Αρρώστια, η λέπρα είναι οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογράφοι. Η πληγή, η ακρίδα είναι τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες από δεκάδες χώρες.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ , ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟΝ ΠΥΡ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ !
Είναι άρα γε νέας εμπνεύσεως όλα αυτά τα δεινά ;Όχι! Ο εθνικός διχασμός και η υποκρισία υπήρχαν πάντοτε, μαζί με την ατιμία των πολιτικάντηδων, την φιλαρχία, φιλαργυρία και δυστυχώς, την ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ, πολύ μεγάλου μέρους των Ελλήνων!
Στόν έκτο λόγο μετά από όλους μιλά και ο ΓΥΦΤΟΣ και λέη μεταξύ άλλων με περιφρόνηση :
» Κι από σας, κανείς δέν την ορίζη
Κι από σας κανείς δεν την κρατεί
Την ακέρια δικιοσύνη
Και την ακομμάτιαστη Αρετή


Γιατί σέρνουν όργητες και μίση
Πάντα,εσάς δεξά και σας ζερβά
Και μαζί ένας τόπος εδώ κάτου
Δέν σας παίρνη , κι αν σας έδιναν τ’ απέραντα
Θα τα γύρευε ο καθένας για δικά του !


Αυτά τα λόγια περιγράφουν διαχρονικάτις μεγάλες αμαρτίες του Έθνους, που επισκιάζουν και καταργούν την αγάπη προς τήν Πατρίδα και δημιουργούν τον διχασμό και την πλεονεξία , καταλύοντας κάθε έννοια τιμής!
Εκείνο που μπορούμε να αποκαλέσουμε κωμικοτραγικόν, είναι ότι οι πραγματικές καταστάσεις της Βυζαντινής εποχής που αναφέρονται στο Ποίημα, αποδεικνύουν περίτρανα ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Αλλά, σε αυτή την περίπτωση, μέσω της συνέχειας των ελαττωμάτων και εγγενών προβλημάτων των Ελλήνω !
Πώς όμως φθάσαμε εδώ; Φυσικό είναι ! Διότι…


Βασιλεύσουν μετά ταύτα,
Αναιδείς και άγνωστοί τε
Άνδρες τοίνυν και γυναίκες
Μιαροί και βέβηλοί τε.


1ον μέρος χρησμού ΛΕΟΝΤΟΣ 6 ου ΤΟΥ ΣΟΦΟΎ.900 Μ.Χ.


Μετά 1.120 χρόνια!  11 ΑΙΩΝΕΣ! Κυβερνούν Αναιδείς, άγνωστοι . Μιαροί και βέβηλοι! Ποιόν χρειάζεται να πείσω ότι αυτά συμβαίνουν ΤΩΡΑ ;

Ένας συρφετός άχρηστων που ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή του Χρησμού βγήκαν από παντοειδή λαγούμια και καταστρέφουν την Ελλάδα συνειδητά και βάσει σχεδίου, όπως όλα δείχνουν! Και οι ελληνόφωνοι τί κάνουν; Δυστυχώς, χωρίς καμμιά αντίδραση οδεύουν προς το χαμό τους !


Ο ραγιάς δέ μιλάη!
Τρέμει τον αφέντη του!
Τον χτυπάς και σκύβη κι άλλο!
Τον σκοτώνης και δέν κουνιέται !


ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 


Θλιβερά, φοβισμένα, ψοφοδεή , δειλά ανθρωπάκια! Ζητιανεύουν λίγη «ελευθερία» από εκείνους που οι ίδιοι εξουσιοδότησαν για καταστροφείς τους! Πληθώρα τελείως νόμιμων τρόπων υπάρχουν για να τούς ξεφορτωθούν αλλά, οι μεταξύ τους » όργητες και μίση» δέν τούς αφήνουν !


Ευτυχώς που θα ελαττωθή η…εγκληματικότητα! Η αστυνομία θα ελέγχη τους εγκληματίες που μέσα στη ζέστη δεν θα φορούν σωστά το βρεγμένο από ιδρώτα, βρώμικο πατσαβούρι, γεμάτο μικρόβια που λέγεται ΜΑΣΚΑ, στους ανοιχτούς χώρους! Σε έρημους δρόμους! Όπου το μικροβιακό φορτίο είναι de facto αμελητέον ! 


Θα ήθελα να μάθω πότε και πώς θα γίνονται οι έλεγχοι στα κατεχόμενα από τους λάθρομεταναστες εδάφη του ελλαδιστάν, π.χ. Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας, Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στίς αναρίθμητες πλέον, ΔΟΜΕΣ και σε πάμπολλα άλλα μέρη, καθώς και στίς άβατες περιοχές των «Ρομά»!


Δύστυχοι , σάς απαγορεύουν και την κυκλοφορία… Ούτε ο Χίτλερ, ούτε ο Στάλιν δεν απαγόρευσαν την κυκλοφορία στίς χώρες τους ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του πολέμου και τών παντοειδών καταπιέσεων! Υπακούτε σε ό,τι ακούσετε από τον κάθε ένα «βαλτό » που τριγυρίζη στα κανάλια… Πριν την ανείπωτη φτώχεια και τους θανάτους από αρρώστιες που έχουν εγκαταλειφθη χωρίς θεραπεία, θα παρατηρηθή ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ! Καταναλώνεται μανιωδώς!


Η Ελλάδα συστηματικά γεμίζη εισβολείς μουσουλμάνους ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Συντομώτατα δεν θα τολμάτε ούτε να τούς ατενίσετε! Θα σας φυλακίζουν με τον αντιρατσιστικό νόμο!
Όλοι οι γείτονες θέλουν και από ένα κομμάτι Ελλάδας! Εσείς τι θέλετε; Μα…φυσικά…» Φραπέ με σκούρα ζάχαρη»!
Η οικονομία έχη καταστραφή, μάλλον ανεπανόρθωτα! Τίποτα δέν παράγη αυτή η χώρα! Χωρίς παραγωγή πώς να συνέλθη; Ξέχασα! Θάρθουν οι «τουρίστες», για να εξασκηθούν κι άλλο στους περιορισμούς που επιβάλλουν οι «σοφοί» και σε κάποιο καινούργιο lockdown! Περιμένετε! Όπου νάναι φτάνουν !


Ιστορία, Θρησκεία, Ελληνικός τρόπος ζωής αποδομούνται και χλευάζονται συνεχώς! Ο επόμενος στόχος είναι η ματαίωση κάθε εορτασμού τον Δεκαπενταύγουστο!
Εσείς, όποτε ,όπως κι αν γίνουν εκλογές και όποια αξία κι άν έχουν, να ψηφίσετε όποιους σας αξίζουν !
Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο! Χαμένοι είσαστε αν συνεχίσετε έτσι.
Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ είχε ειπή: «ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ! 

Κώστας Παπαδημητρίου