Αισχρές ύβρεις εναντίον των Ορθοδόξων από τα trolls της Νέας Δημοκρατίας!

Τις ιερές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και των Αναστάσιμων εορτασμών επέλεξε το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας για να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της Εκκλησίας και των Ελλήνων Ορθοδόξων!

Συγκεκριμένα, λογαριασμοί και σελίδες με χιλιάδες ακόλουθους που έχουν αναλάβει την διάδοση της κυβερνητικής προπαγάνδας στα κοινωνικά δίκτια, ξεκίνησαν ήδη από την Μεγάλη Παρασκευή να επιτίθενται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους πιστούς που συμμετείχαν στις ιερές ακολουθίες.

Φαίνεται πως για τους επικοινωνιολόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν αρκετή η πλήρης συμμόρφωση της Εκκλησίας ακόμα και με τα συχνά παράλογα «υγειονομικά μέτρα» και έτσι επιδίωξαν τον εξευτελισμό της ίδιας της Ορθοδοξίας φτάνοντας μέχρι του σημείου να αποκαλούν «ηλίθιους» τους Έλληνες πιστούς και να τους ταυτίζουν με τους αναρχο-κομμουνιστές υποστηρικτές του τρομοκράτη Κουφοντίνα!

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αφότου κατάφερε να κερδίσει την εξουσία, έχει πετάξει πλήρως το προσωπείο του δήθεν συντηρητισμού που πρόβαλε προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Πλέον οι γαλάζιοι προπαγανδιστές δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και σε αυτούς που παρακαλούσαν για ψήφους δύο χρόνια νωρίτερα, αποκαλύπτοντας ότι ελάχιστα τους διαχωρίζουν στην πραγματικότητα από τους Συριζαίους προκατόχους τους.