ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ!

Μπορεί ο εμβολιασμός να μην είναι –ακόμα!- υποχρεωτικός, αλλά η χούντα και τα όργανά έχουν σκοπό να υποχρεώσουν τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί με τα εμβόλια γενετικής μετάλλαξης, για να εξυπηρετήσουν το παγκόσμιο σχέδιο υποταγής των λαών, αλλά και να πάρουν τις προβλεπόμενες μίζες!

Έτσι, το υγειονομικό άλλοθι της χούντας, που είχε… χαθεί τελευταία, επανεμφανίστηκε χθες μιλώντας σε εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, κι αφού άλλαξε το γνωστό κινδυνολογικό μότο «να μη γίνουμε Μπέργκαμο» σε «δεν πρέπει να γίνουμε Χιλή», απείλησε ευθέως ότι «Θα συνεχίσουμε να έχουμε μέτρα, όμως, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού» Δηλαδή, lockdown και εγκλεισμός, με μέτρα «ακορντεόν», μέχρι που να εμβολιαστούν όλοι!

Στο ίδιο μήκος κύματος των ωμών απειλών και ο ανεκδιήγητος Κικίλιας, ο οποίος σε αποψινή επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό, δήλωσε πως «η μάχη δεν τελειώνει ποτέ, θα τελειώσει όταν έχουμε εμβολιαστεί όλοι και έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή την τεράστια κρίση δημόσιας υγείας. Μέχρι τότε συνιστώ σε όλους προσοχή, μέτρα…».

Δε θα τους περάσει!