ΜΜΕ ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα των Ελλήνων, τα μιλημένα και «πετσωμένα» ΜΜΕ έχουν αναλάβει πλέον το ρόλο της προετοιμασίας της κοινής γνώμης για τη δεύτερη συνεχόμενη απαγόρευση της μεγάλης αυτής γιορτής της χριστιανοσύνης!

Έτσι, με διφορούμενα δημοσιεύματα, καλλιεργούν την αβεβαιότητα του φετινού εορτασμού, με μπόλικα «αν», «εφόσον» και τα τοιαύτα, καταλήγοντας ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί στο «παραπέντε», αναλόγως των δεδομένων. Το ίδιο βιολάκι βαράνε και οι λεγόμενοι «ειδικοί», που τεχνηέντως έχουν χωριστεί σε «αισιόδοξους» κι «απαισιόδοξους». Ο σκοπός είναι να πειστεί ο κόσμος, ότι η χούντα Μητσοτάκη θέλει πολύ να επιτρέψει τον εορτασμό, αλλά μόνο αν το επιτρέψουν οι… υγειονομικές συνθήκες. Και… δε θα το επιτρέψουν!

Για να ξέρει ο κόσμος, η αλήθεια είναι η εξής: η –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!- απαγόρευση εορτασμού του Πάσχα των Ελλήνων, με πρόσχημα τον κορωνοϊό, έχει συμφωνηθεί στις συνεδριάσεις των σκοτεινών μασονικών λεσχών των διεθνών αντιχρίστων, στις οποίες συμμετέχει ανελλιπώς ο άθεος δικτατορίσκος Κούλης Μητσοτάκης. Ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν… άσπονδοι φίλοι του, καυχήθηκε στους διεθνείς τυράννους ότι μόνο αυτός έχει τη δυνατότητα να κλείνει τις εκκλησίες και να απαγορεύει όλες τις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, ενώ αν στη θέση του ήταν ο Τσίπρας, δε θα τολμούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο, για λόγους ευνόητους!    

Η απόφαση, λοιπόν, έχει ληφθεί! Και με το γνωστό κόλπο «πολλά τεστ-λίγα τεστ- λίγα κρούσματα, πολλά τεστ – πολλά κρούσματα», λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα εμφανιστεί μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και οι αντίχριστοι μπιλντεμβέργιοι της ψοφοδεξιάς θα απαγορεύσουν και τον εφετινό εορτασμό!

Γι’ αυτό άλλωστε, αποφασίστηκε προ ημερών να χρηματοδοτηθεί εκτάκτως το «φιλανθρωπικό έργο» της εκκλησίας από το κράτος. Για να μη διαμαρτυρηθούν οι αθεόφοβοι αρχιερείς –πλην κάποιων, ελαχίστων δυστυχώς, φωτεινών εξαιρέσεων!- για τα… διαφυγόντα έσοδα, λόγω των απαγορεύσεων!

 Έλληνες χριστιανοί, θα επιτρέψουμε στους αντίχριστους που μας κυβερνούν να περάσει –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!- το δικό τους, ή θα αντισταθούμε, όπως θέλει ο Θεός;