7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – Η απαρχή της έκρηξης του κορονοϊού και ο εγκληματικός συνωστισμός της συμμορίας του «Δημοκρατικού τόξου»

Τί έγινε στις 7 Οκτωβρίου 2020;  Γι’ αυτούς που έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται, αλλά και γι’ αυτούς που κάνουν ότι δεν θυμούνται, γιατί δεν τους συμφέρει, εμείς θα παραθέσουμε τα αμείλικτα γεγονότα και τα στοιχεία, όχι μόνο χάριν της ιστορικής αλήθειας και της Δικαιοσύνης αλλά για να καταγγείλουμε προς κάθε αρμόδιο τα εγκλήματα που συντελέστηκαν την συγκεκριμένη ημερομηνία έξω από το Εφετείο όπου την ημέρα αυτή, αναμενόταν να εκδοθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε παρακάτω είναι στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και δεν αμφισβητούνται από ΚΑΝΕΝΑΝ.

 Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, αλλά και από τις δηλώσεις «υπερηφάνειας» των πρωτοστατούντων στην οργάνωση της συγκέντρωσης, οι συγκεντρωμένοι ήταν πάνω από είκοσι χιλιάδες (20.000) !

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης, του συλλαλητηρίου ή του αλητηρίου αυτού προέρχονταν από όλα τα κόμματα της Βουλής. Παρέστησαν οι αρχηγοί τους ( Τσιπραίοι; Κουτσούμπες, Μπαρουφάκηδες, κλπ, εκτός από την ΝουΔούλα που δεν παρέστη ο ίδιος ο Κούλης, αλλά φρόντισε να στείλει επίσημη αντιπροσωπεία.

Γιατί συγκεντρώθηκαν οι 20.000 «δημοκράτες» έξω από το εφετείο;

Γιατί επρόκειτο να ανακοινωθεί η απόφαση για την Δίκη της Χρυσής Αυγής, για την οποία η πρόταση της Εισαγγελέως  ήταν ΑΘΩΩΤΙΚΗ!

Γιατί ωρύονταν και γαύγιζαν σαν λυσσασμένα σκυλιά αυτοί οι 20.000 «δημοκράτες»; Απλούστατα για να εκβιάσουν τους δικαστές να καταδικάσουν τους Χρυσαυγίτες.

Μα θα αναρωτηθεί κάποιος: αφού οι «δημοκράτες» διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους, ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, γιατί συγκεντρώθηκαν ωρυόμενοι έξω από το Εφετείο την κρίσιμη ώρα της απόφασης;

Η απάντηση είναι: απλά για να την εκβιάσουν !  Σκεφτείτε πώς και με ποια ηρεμία μπορεί να σκεφτεί και να αποφασίσει ένας δικαστής και να βγάλει δίκαιη απόφαση, όταν μέσα στην αίθουσα δεν ακούγεται τίποτα άλλο παρά μόνο οι φωνές του οργισμένου πλήθους που απαιτεί την καταδίκη.

Κάτω από αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες και να θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη ένας δικαστής, που δεν διαθέτει ισχυρές άμυνες αλλά > σαν κοινός άνθρωπος φοβάται γι’ αυτόν και την οικογένειά του, είναι δύσκολο να σταθεί στο ύψος ενός Τερτσέτη ή Πολυζωίδη.

Σκέφτεται ότι αν τολμήσει να αποδώσει δίκαιη απόφαση που είναι η αθώωση, το οργισμένο πλήθος, τα λυσσασμένα  σκυλιά που το αποτελούν, που έχουν περικυκλώσει το κτίριο, και που δεν έχουν αφήσει οδό διαφυγής θα εισβάλλουν στην αίθουσα και τότε… «παιδάκια μου δεν θα σας ξαναδώ» !

Το αποτέλεσμα της δίκης όλοι το μάθαμε, για να μην πούμε ότι το γνωρίζαμε από πριν, αφού μας είχαν προϊδεάσει έχοντας δει  στο παρελθόν να προφυλακίζουν Έλληνες βουλευτές και δη την μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ογκωδέστατη αυτή συγκέντρωση των 20.000 ατόμων έγινε εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και ήταν η μεγαλύτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !

Δεν συνελήφθη κανείς απ’ τους διοργανωτές και τους ηθικούς αυτουργούς, ούτε κανείς πλήρωσε πρόστιμο, την ώρα που πλήρωσε 3.000€  πρόστιμο γαμπρός στην Κρήτη γιατί είχε καλέσει στον γάμο του περισσότερα από 20 άτομα, που ήταν ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός για γάμους και την ώρα επίσης που ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός συγκεντρωμένων ήταν τα… 9 άτομα!

Περιττό να τονίσουμε ότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν ακολουθήσει εκατοντάδες συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα, τα περισσότερα ήταν για έναν κατά συρροή φονιά τον Κουφοντίνα, καταδικασμένο ισόβια, που έκανε απεργία πείνας με αίτημα να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να αποφυλακιστεί βάσει νόμου.

 Εκείνο το στοιχείο όμως που συγκλονίζει είναι ότι 13 ημέρες μετά την συγκέντρωση της 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο, εκτοξεύτηκαν στα ύψη ο αριθμός των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων. Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου οι θάνατοι ήταν 462, ενώ σήμερα υπερβαίνουν τις 7.500, αυξανόμενα ημερησίως κατά δεκάδες.

 Όσοι αμφιβάλλετε αναζητήστε το σχετικό διάγραμμα της καμπύλης στο Google και θα βεβαιωθείτε ότι η συγκέντρωση στο Εφετείο ήταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά του Έθνους των Ελλήνων!

Πρόκειται για γενοκτονία που ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου και συνεχίζεται με ανυπολόγιστο αριθμό νεκρών. Χιλιάδες συνάθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους, δεκάδες την χάνουν καθημερινά και το κακό που μας δημιούργησαν οι συλλαλητήριοι του «δημοκρατικού τόξου» δεν φαίνεται να καταλαγιάζει, αλλά αντιθέτως γιγαντώνεται με άγνωστη κατάληξη, αφού οι τρομακτικές επιπτώσεις στην οικονομία σίγουρα θα έχουν τους δικούς τους νεκρούς.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Βάσει των παραπάνω αδιαμφισβήτητων στοιχείων και αριθμών, ΚΑΛΟΥΜΕ την Ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει τις ευθύνες της, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραπέμψει σε δίκη όλους όσους διοργάνωσαν, πρωτοστάτησαν και πραγματοποίησαν τις εγκληματικές πράξεις, αρχής γενομένης από την τερατοσυγκέντρωση εκείνη της 7ης Οκτωβρίου του 2020. Επίσης ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη

Επίσης ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει και να σταματήσει (εν μέσω πανδημίας), κάθε διοργάνωση και πραγματοποίηση πορείας ή συλλαλητηρίου αφού πρόκειται αποδεδειγμένα για εγκληματικές πράξεις που στρέφονται κατά της ζωής του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας!

ΥΓ. Προς υπηρετούντες την Ελληνική δικαιοσύνη: Κύριοι δικαστές, κρίνουμε σκόπιμο μέσα από αυτό το άρθρο να σας υπενθυμίσουμε τα λόγια του Στρατή Μυριβήλη: Η Θέμις η Θεά της δικαιοσύνης, στο ένα χέρι κρατάει το σπαθί και στο άλλο τη ζυγαριά. Αν της πάρουν το σπαθί θα μείνει με τη ζυγαριά. Ζυγαριά έχουν και οι μπακάληδες!

Νικόλαος Η. Σκαντζός