Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ!

Το «μυστικό» του προσωρινού ανοίγματος του λιανεμπορίου είναι το εξής: οι λιανέμποροι των Αθηνών, ψηφοφόροι του λιανέμπορα –και ελλαδέμπορα!- Μπουμπούκου, τον απειλούσαν διαρκώς ότι δε θα βρει ούτε την ψήφο του στην κάλπη! Έτσι, μετά από συνεχή τηλεφωνήματα με υστερικά ξεσπάσματα, κλαυθμούς και οδυρμούς του εν λόγω, δέχτηκε ο Κούλης να του κάνει τη χάρη ν’ ανοίξει για μερικές ημέρες το λιανεμπόριο – μέχρι που να… ξανακλείσει περίπου μια βδομάδα πριν το Πάσχα, λόγω της… αλλαγής στα επιδημιολογικά δεδομένα. Με το γνωστό πλέον κόλπο «πολλά τεστ – πολλά κρούσματα», που θα χρησιμοποιηθεί και φέτος για να απαγορευτεί στους Έλληνες να κάνουν Πάσχα!

Βέβαια, η επιδίωξη του παρανοϊκού δικτατορίσκου Μητσοτάκη παραμένει σταθερή: ο θάνατος του εμποράκου, για να μείνουν μόνοι (μονοπώλιο!) στο χώρο οι πολυεθνικοί κολοσσοί!

Έτσι, μετά από στημένη σύσκεψη των «ειδικών», με την παρουσία του ενορχηστρωτή Μπουμπούκου, αποφασίστηκε να μείνουν… μπουκάλα οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη, εφόσον δεν τυγχάνουν εν δυνάμει ψηφοφόροι του! 

Δεν υπάρχει καμμιά άλλη λογική εξήγηση ν’ ανοίγουν τα μαγαζιά στην Αθήνα και να μην ανοίγουν στην Θεσσαλονίκη, καθώς οι δύο πόλεις είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα στο μέσο όρο κρουσμάτων/100.000 κατοίκους – με την Αττική 2 θέσεις πιο πάνω κιόλας!!!

Μπουμπούκο μασκαρά, να ξέρεις όμως πως όλα εδώ πληρώνονται!