«ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ» ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ MARFIN, ΓΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ… ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Μέχρι χθες, ξέραμε πως με τον όρο… «ακορντεόν» περιγραφόταν τα μέτρα του lockdown, με τα κλειστά μαγαζιά που άνοιγαν για να… ξανακλείσουν. Τώρα, με τον ίδιο όρο περιγράφεται και ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin!

Έτσι, με «διαταγή» της Εισαγγελίας (δηλαδή των συμβούλων του πανηλίθιου δικτατορίσκου…) ανοίγει ξανά ο φάκελος.

Η διαρροή προς αναπαραγωγή από τα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, είναι πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία για κάποια άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ τον τόνο δίνει ο σερίφης Γκόλντεν, ο οποίος σε σχετική πομπώδη ανάρτησή του, τονίζει  

«Δικαιοσύνη», γράφοντάς την με κεφαλαία γράμματα. Oh, mon dieu, αυτός μωρέ είναι… αποφασισμένος!

Μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά που ξανανοίγει ο φάκελος Μαρφίν! Έγραφε σχετικά στις 12 Μαΐου του 2020 το protothema.gr, υπό τον τίτλο «Ο Χρυσοχοΐδης πλησιάζει τους δολοφόνους της Marfin»:

«Μια ομάδα επτά ατόμων έχουν λοκάρει οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας ως βασικούς ύποπτους για το έγκλημα της Marfin. Ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε πριν από τρεις μήνες με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πλέον οι έρευνες έχουν αποκτήσει ονοματεπώνυμο προκειμένου μετά από δέκα χρόνια να εξιχνιαστεί η δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν σχεδόν όλους (στην ομάδα υπάρχει και μια γυναίκα η οποία δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί), ενώ η έρευνα είναι στο τελικό στάδιο προκειμένου να βρεθούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και να σχηματιστεί δικογραφία. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λέει πως πολύ σύντομα θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις».
Το… «πολύ σύντομα» το είδαμε! Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει, «ραγδαίες εξελίξεις» δεν υπήρξαν, ο φάκελος έκλεισε και τώρα… ξανανοίγει – και πάλι μετά βαΐων και κλάδων.

Είναι προφανές, πως η χούντα του επάρατου καταρρέει και ψάχνει για νέα αφηγήματα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης! Ένα αφηγηματάκι… «νόμου και τάξης» είναι ότι πρέπει για να πολωθεί ξανά το κλίμα, με τις… συνήθεις διαρροές για… «ραγδαίες εξελίξεις», τις οποίες τα τρολς των υπογείων Μαξίμου και διάφορες -πρόθυμες να εξυπηρετήσουν την ΝΔ, ηθελημένα ή από βλακεία!- ακροδεξιές βακέτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μεταφράζουν κουτοπόνηρα ότι «επιτέλους βρέθηκαν στοιχεία ανάμειξης του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση» και το lockdown θα συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως! Φυσικά, χωρίς να υπάρξει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα…

Ευχαριστούμε, αλλά… δε θα πάρουμε!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, για να μην… ενθουσιάζονται οι ακροδεξιές καρακαλτάκες, θυμίζουμε ότι κυβέρνηση όταν έγινε το έγκλημα στην Μαρφίν ήταν το… καλό ΠΑΣΟΚ και αρμόδιος υπουργός –που έκλεισε άρον άρον την υπόθεση!- ο… σερίφης Γκόλντεν!