ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ! ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ RAPID TESTS, BY SIEMENS!

Ξαφνικά, εκεί που η χουνταίοι του Μητσοτάκη και οι επίστρατοι των φαρμακευτικών εταιρειών «ειδικοί» τα είχαν… βάψει μαύρα, μια αχτίδα φωτός φάνηκε στην άκρη του… τούνελ! 

Έτσι, τα εντεταλμένα παπαγαλάκια της χούντας (οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, ο υπόνομος της ελληνικής κοινωνίας!), ενώ μέχρι χθες κινδυνολογούσαν ασύστολα, πήραν εντολή να αρχίσουν να καλλιεργούν… αισιοδοξία, διαπιστώνοντας πως «σε τροχιά σταθεροποίησης δείχνει να εισέρχεται η πανδημία στη χώρα έπειτα από επτά εβδομάδες ανοδικής πορείας» και πως «το άνοιγμα της επόμενης ημέρας θα κριθεί από τη μείωση των νέων κρουσμάτων και τη σταθεροποίηση των νέων εισαγωγών».

Μάλιστα, οι καταπιόνες μείωσαν κατά πολύ τα τεστ (γύρω στις 11.000 χθες, από 50-60.000 τις προηγούμενες ημέρες…), για να φανούν λιγότερα τα κρούσματα και να μπορούν να καλλιεργήσουν την τεχνητή αισιοδοξία!

Τι άλλαξε και το κουρδισμένο αληταριό άλλαξε γραμμή; Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια: «Το νέο όπλο του self testing σε συνδυασμό με τα στοχευμένα rapid tests και την εκστρατεία του εμβολιασμού κατά της COVID-19, γίνονται η ελπίδα για τη σταδιακή επαναφορά οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων χωρίς επιστροφή σε περιοριστικά μέτρα μερικές εβδομάδες μετά».

Τα self tests, λοιπόν! Τα οποία, θα είναι προαιρετικά μεν για τους πολλούς, αλλά με το εκβιαστικό δίλημμα «κάντε πολλά rapid tests, αν θέλετε ν’ ανοίξουμε γρήγορα»! Αλλά, και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ –για να υπάρχει στάνταρ κατανάλωση!- για μαθητές και εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στους τομείς του τουρισμού, του λιανεμπορίου, της εστίασης, της ακτοπλοΐας – ναυτιλίας, της μεταποίησης, τις μεγάλες επιχειρήσεις, και τα δικαστήρια. Κι όχι μία φορά και τελειώσαμε, αλλά τρεις φορές τη βδομάδα!

Κι από πού παραγγέλθηκαν αυτά τα self tests που θα μας… σώσουν; Μα από την Siemens φυσικά, που πήρε άδεια να τα κατασκευάζει! Από πού αλλού; Αυτήν ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται μια ζωή η αχόρταγη αγέλη των Μητσοτάκηδων! 

Τέτοιος ξεδιάντροπος κλέφτης και μιζαδόρος, δεν έχει ξαναπεράσει από την ελληνική πολιτική ζωή, τα τελευταία 200 χρόνια! Κι άλλοι έπαιρναν μίζες, αλλά το έκαναν στα κλεφτά. Αυτό το πιράνχας το κάνει φόρα παρτίδα, μπροστά στα μάτια μας και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν!

Και γιατί να μην το κάνει, αφού ο «κυρίαρχος» λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, κι αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα, να τον καταγγείλει και να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους μέχρι που να πάρει την… υπέρκομψη και να τσακιστεί να φύγει ο αρχικλέφταρος – νύχτα και ξιπόλητος, με ελικόπτερο από την ταράτσα του Μαξίμου;

(ΥΓ): Φάρμακα να τα φας, αχόρταγε! Φάρμακα!