ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΝ… ΚΡΑΖΟΥΝ! (Αυτοί που του χρωστάγανε του κλέψαν και το βόδι)

Γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός

Υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα σήμερα; Τυφλός είναι όποιος δεν τον βλέπει.
Μην κοιτάτε προς τα εκεί που σας δείχνουν, κοιτάξτε δίπλα σας και θα τον διαπιστώσετε άμεσα.
Είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων όταν τους επιβάλουν να συμβιώνουν με τη βία, με κάθε τριτοκοσμικό στοιχείο, που εισβάλει παράνομα στη Χώρα.
Ρατσισμός είναι, ο ασθενής με κορωνοϊό Έλληνας να νοσηλεύεται στο διάδρομο του νοσοκομείου (το οποίο έχει πληρώσει και κτίσει με την φορολογία του), και ο τριτοκοσμικός εισβολέας να είναι στην εντατική μονάδα, ενώ δεν έχει δώσει σέντς !
Ρατσισμός είναι να υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες άστεγοι και πεινασμένοι, την ώρα που οι τριτοκοσμικοί διαμένουν δωρεάν σε δομές φιλοξενίας με δωρεάν σίτιση ή και σε ξενοδοχεία με δωρεάν παροχές όπως επίδομα 400€ μέχρι και δωρεάν Ίντερνετ.
Ρατσισμός είναι ό Έλληνας άστεγος να ψάχνει στους κάδους απορριμμάτων για ένα ξεροκόμματο την ώρα που ο Ελληνικός στρατός έχει μετατραπεί σε μάγειρα και γκαρσόνι για να  παρασκευάζει και για να σερβίρει τα δωρεάν γεύματα στον τριτοκοσμικό εισβολέα.
Ρατσισμός είναι το να βγαίνει στους δρόμους ο τριτοκοσμικός εισβολέας και να απαιτεί από ανοιχτά σύνορα και χαρτιά νομιμοποίησης για τον εαυτό του, μέχρι και την αναιδή και προκλητική απαίτηση, να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής, γιατί (λέει) οι Χρυσαυγίτες είναι ρατσιστές και φασίστες!
Ρατσισμός είναι, ο τριτοκοσμικός εισβολέας να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μεταδίδει τον ιό εν μέσω εκρηκτικής πανδημίας ενώ ο Έλληνας να υποχρεώνεται σε αυστηρούς περιορισμούς και σε εξοντωτικά πρόστιμα, όταν τύχει από επείγουσα ανάγκη να παραβιάσει τα μέτρα που του επιβάλει το ρατσιστικό κράτος.
Ρατσισμός είναι να φωτογραφίζονται οι ηγέτες «μας» αγκαλιά με τριτοκοσμικούς ή να τους μοιράζουν τρόφιμα όπως έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «μας», ή και ο Αρχιεπίσκοπός «μας» και να αγνοούν τους είκοσι και πλέον χιλιάδες άστεγους Έλληνες που πεθαίνουν αβοήθητοι στις παγωμένες πόλεις τις χειμωνιάτικες νύχτες.
Υπάρχει πιθανότητα σωτηρίας για τον Έλληνα;
Ναί, αν μπορέσει να απαλλαγεί από τους ρατσιστές και τους δυνάστες που τον κυβερνούν.
Αν δεν μπορέσει να απαλλαγεί, τού απομένει μόνο μία επιλογή: Να δηλώσει τριτοκοσμικός μέσα στην ίδια του τη Χώρα!