ΤΕΛΙΚΑ, ΗΤΑΝ «ΖΑΙΟΣ», «ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ» ΚΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ» Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ;

Έχουν περάσει αρκετές μέρες, αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίζονται, για να μη μένουν εντυπώσεις…

Το «αφήγημα» της χούντας Μητσοτάκη για τον ξυλοδαρμό του νέου στην Νέα Σμύρνη, είχε πολλές παραλλαγές. Στην αρχή, τα παπαγαλάκια διέδωσαν –ψευδείς!- πληροφορίες ότι στην περιοχή ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Κουφοντίνα, κι ότι καμμιά τριανταριά από τους συμμετέχοντες επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών. Αργότερα υποστήριξαν ότι ήταν προγραμματισμένη «ανοιχτή συνέλευση» σε αναρχικό στέκι. Κι αυτό ψευδές! Τέλος, εμφάνισαν τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράζει στη γειτονιά προκηρύξεις κατά της… υπέρκομψης Μαρέβας. Αυτό δεν ήταν μόνο ψευδές, ήταν και φαιδρό! Σκοπός τους ήταν να δείξουν ότι το επεισόδιο ήταν στημένο, για να… εκθέσει τη χούντα και τους πραίτορές της.

Εν τέλει,  τα υπόγεια Μαξίμου εξέδωσαν ένα “non paper”, στο οποίο υπήρχαν τα πλήρη στοιχεία του θύματος, που εμφανιζόταν ως μέλος ακροαριστερής γκρούπας, άρα «προκάλεσε σκοπίμως»!

Η διεκπεραίωση της βρωμοδουλειάς χρεώθηκε στον έχοντα αναλάβει να παίζει το ρόλο του «ακροδεξιού», Κυρανάκη, ο οποίος αφού κατονόμασε το θύμα, προσέθεσε ότι: «ανήκει στην αναρχική οργάνωση «Ταξική Αντεπίθεση» και συμμετείχε μάλιστα και στην επίθεση που έγινε προ ημερών στο υπουργείο Υγείας, σε διαμαρτυρία υπέρ του τρομοκράτη – δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα».

Οι μέρες πέρασαν, το θέμα αρχίζει να ξεχνιέται, αλλά… Σύμφωνα με πληροφορίες μας από πολύ αξιόπιστη πηγή, το μόνο αληθινό που είπε ο θρασύδειλος Κυρανάκης ήταν το ονοματεπώνυμο του θύματος! Όλα τα υπόλοιπα ήταν ασύστολα ψεύδη, καθώς το θύμα ήταν ένας απλός νέος άνθρωπος που διαμαρτυρήθηκε για την αστυνομική αυθαιρεσία κατά μιας άγνωστής του γυναίκας που καθόταν σε διπλανό παγκάκι κι έπινε τον καφέ της και δεν είχε καμμία σχέση με «Ταξικές Αντεπιθέσεις» και τα τοιαύτα.

Κι όταν ρωτήσαμε την πηγή μας αν είναι σίγουρος γι’ αυτά που μας λέει, μας είπε ότι είναι σιγουρότατος και προσέθεσε τα εξής: «Τον έχετε δει πουθενά; Τον έχετε ακούσει; Όχι. Αν ήταν αριστερός θα είχε δώσει μέχρι τώρα… τρεις χιλιάδες συνεντεύξεις, όπου θα κατήγγειλε τους πάντες και θα είχε ανακηρυχθεί «ήρωας» της αριστεράς και της… προόδου. Μέχρι και… τραγούδι θα τον είχαν κάνει! Ένας φουκαράς ήτανε, που ξυλοκοπήθηκε αγρίως και τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που χάθηκε από την όψη της γης. Κι ούτε μηνύσεις και αγωγές δεν τόλμησε να υποβάλλει»!

Όντως, αφοπλιστική απάντηση!