Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ… OUTING!

Μετά από την υπουργοποίηση μελών τους –για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία!- και την επισημοποίηση της προστασίας – ιδιαίτερης μεταχείρισης που απολαμβάνουν από τον παρδαλό δικτάτορα, οι λεγόμενοι «Λοάτκι» έκαναν ένα απ’ αυτά που συνηθίζουν να κάνουν: προκάλεσαν βάναυσα το δημόσιο αίσθημα, αναρτώντας παραποιημένη εικόνα με την παρδαλή σημαία τους στον πίνακα «Όρκος των αγωνιστών», στον οποίο ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλογεί την σημαία της Επαναστάσεως.

Και μόλις γενικεύτηκε η λαϊκή κατακραυγή για την κυβέρνηση των φούστηδων, επιστρατεύτηκαν από τη «φωλιά του κούκου» οι συνήθεις «ακροδεξιοί» της Νουδούλας, για να… εξισορροπήσουν την κατάσταση. Βέβαια, στις ανακοινώσεις τους, οι Πλεύρης και Μαρκόπουλος (καινούργιο «ακροδεξιό» φρούτο…), ζήτησαν απλώς από την… «κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ» να… καταδικάσει την προσβολή. Δηλαδή, να’ χουμε να λέμε!

Η χλιαρή αυτή «αντίδραση», θεωρήθηκε καλή δόση «ακροδεξιού» σανού για τα… κοροϊδάκια που τους ψηφίζουν. Αυτό όμως θα το δούμε στις εκλογές!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, οι… συνήθεις ύποπτοι «ακροδεξιοί» Βορίδης, Μπογδάνος και Κυρανάκης, σιώπησαν – και λίαν καλώς έπραξαν. Διότι, εκτός από προκλήσεις, οι «Λοάτκι» συνηθίζουν να κάνουν και… outing!