ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ΄΄ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μέσα στην παρακμή των ημερών και των καιρών, με την αγορά ρημαγμένη και την πραγματική οικονομία στα πρόθυρα της εξόντωσης, οι διάφορες ιστοσελίδες, αριστερές και φιλελεύθερες και η παρακμιακή ιδιωτική τηλεόραση ρίχνουν στη μάχη κάθε όπλο που μπορεί να τρομοκρατήσει και να δηλητηριάσει την ψυχική ηρεμία ενός ανθρώπου.

Μέσα στην κατάσταση αυτή διάφοροι επιδοτούμενοι και αφελείς επιδίδονται σε δήθεν αγώνες για την ελευθερία της έκφρασης. Οι ίδιοι που ζητούν αίμα στην αρένα έχουν το θράσος να μιλούν για ελευθερία. Σε πανεπιστήμια, άνδρα κάθε ανομίας, με φοιτητές που απειλούνται από τους κομματικούς στρατούς κάθε είδους και με μια πανδημία να έχει απλώσει το μαύρο πέπλο της κάποιοι ελεεινοί με κλοτσομπουνίδια επιβάλουν την άποψή τους. 

Καθεστωτικές ιστοσελίδες βλέπουν αναρχικούς τους οποίους σπάνια ενοχλεί η αστυνομία και μέσω οργίου προπαγάνδας υμνούν την πεφωτισμένη ηγεσία του Μητσοτάκη. Από την άλλη οι αριστερές ιστοσελίδες κομπάζουν για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία που ασκούν παίρνοντας πάντα και παντού το μέρος του κάθε παρακμιακού ή παρανόμου που δήθεν υπερασπίζεται τις αξίες του ανθρωπισμού στη βάση ενός σαθρού δικαιωματισμού της νεοαριστεράς του Μάη του ‘68 με τον οποίο αν δεν συμφωνεί κάποιος απειλείται με σωματική και ψυχική εξόντωση. (όχι βέβαια οι Χρυσαυγίτες γιατί έχουν ψυχικά αποθέματα και αντισώματα απέναντι στην πνευματική αυτή ψώρα).

Μιλούν για λαοθάλασσες αγανακτισμένων που δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλοπληρωμένους κομματικούς νεολαίους, εκκολαπτόμενους μελλοντικούς υπουργούς και κομματάρχες της αριστεράς που υποκύπτουν στα κελεύσματα του καπιταλισμού όπως αποδείχτηκε ή μετατρέπονται σε νεοφιλελεύθερους. Το τιμημένο ΚΚΕ από την άλλη έχει το θράσος να μιλάει για αστυνομοκρατία, αυτοί οι τιμητές του σταλινισμού, της KGB και της NKVD που εξαφάνιζε κυριολεκτικά τους αντιφρονούντες της κομμουνιστικής κόλασης.

Κατά τα άλλα στο ‘’υπέροχο’’ αυτό προτεκτοράτο που οι Έλληνες τρώνε τις σάρκες τους, το σκοτάδι και ο φασισμός ήταν αυτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τους τρόμαξαν οι απόλυτα πειθαρχημένες πορείες και οι πανέμορφοι σχηματισμοί με τις δάδες μας.    Η τάξη και η πειθαρχεία είναι η απόδειξη της δύναμης της ιδέας που μας εμπνέει γιατί δεν είμαστε ένας ετερόκλητος πολυεθνικός όχλος οπαδών, μπαχαλάκιδων και κομματόσκυλων. 

Και έτσι για ξέρουμε τι λεμέ, σε ένα Εθνικό κράτος όπως εμείς το οραματιζόμαστε δεν θα κουνιόταν φύλλο, όχι λόγω αστυνομοκρατίας αλλά γιατί ο Λαός θα στήριζε το κράτος αυτό, κράτος αλληλεγγύης και προκοπής. Οι όποιοι μπάχαλοι θα είχαν λουφάξει στις βρωμερές τους τρύπες. Ας κάτσουν τώρα οι πατριδοκάπηλοι δεξιοί να γκρινιάζουν για την τιμημένη αριστερά και τα απόνερά της που ως μοναδικό εχθρό έβλεπαν τους Εθνικιστές.

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

 Ο ψιθυριστής