ΦΥΓΕ! ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK! ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ!

Λίγες ώρες πέρασαν μετά από το μεγαλοπρεπές φιάσκο με το διάγγελμα του παρανοϊκού δικτάτορα στο youtube και τη γενική κατακραυγή, που οδήγησε στην χειρουργική αφαίρεση των likes, των dislikes και των σχολίων, κι ο άνους την πάτησε για δεύτερη φορά!

Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Facebook, στο οποίο δεν έχει –ακόμα- καταστεί τεχνικά δυνατό από τα χουντόσκυλα να κρύβουν τη λαϊκή οργή! Έτσι, η ανάρτηση που έγινε χθες το απόγευμα, στην οποία ο δικτάτωρ ανακοίνωνε τα νέα μέτρα της χούντας δήθεν για την αντιμετώπιση της αστυνομικής βίας, οδήγησε σε πρωτοφανή εξευτελισμό!

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα άτομα που αντέδρασαν είναι περίπου 57.000 και τα αποτελέσματα συντριπτικά κατά της χούντας.

Εξ’ αυτών των 57.000, το ανθρωπάκι με το «έλεος» της απόλυτης δυσαρέσκειας πάτησαν 34.500 πολίτες και το ανθρωπάκι με το πικρό γέλιο της αποδοκιμασίας 8.100 πολίτες! Σύνολο δυσαρέσκειας για τον δικτάτορα: 41.600 πολίτες!

Αντιθέτως, το like της απλής ευαρέσκειας πάτησαν 12.180 πολίτες, ενώ την καρδούλα που σημαίνει «τέλειο» πάτησαν μόλις 1.702 πολίτες. Σύνολο ευαρέσκειας: μόλις 13. 882 πολίτες!

Δηλαδή, τρεις στους τέσσερις χρήστες του δημοφιλέστατου αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασαν την οργή τους! Στους οποίους πρέπει να προστεθούν σίγουρα και χιλιάδες χρήστες που πολύ θα ήθελαν να πατήσουν γενικά “dislike”, αλλά φοβήθηκαν για τυχόν συνέπειες από τα σκυλιά του δικτάτορα και κώλωσαν! Χώρια του ότι υπάρχουν περίπου 13.500 σχόλια, στα οποία το 95% περνάει τον δικτάτορα γενεές δεκατέσσερις! Πρόκειται για πραγματικό Βατερλώ!

Το οποίο διαψεύδει πανηγυρικά τις κάλπικες «δημοσκοπήσεις», που σερβίρουν κάθε λίγο και λιγάκι στον ελληνικό λαό τα ξεφωνημένα πουτανάκια της «ενημέρωσης», δηλαδή της καθεστωτικής προπαγάνδας!

Φύγε τύραννε! Φύγε παρδαλέ δικτάτορα! Τελείωσες! Δε σε θέλει ο λαός, την… υπέρκομψη και μπρος!