ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ BULLYING ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: ΑΝ ΔΕ ΦΕΡΕΤΕ 10 ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέραν από τα… ρομποκόπ της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», των ΜΑΤ και των λοιπών ειδικών κατασταλτικών μονάδων, που λειτουργούν ως πραιτωριανοί της χούντας Μητσοτάκη κι ως εχθροί του λαού, υπάρχουν και οι χιλιάδες απλοί αστυνομικοί, που δίνουν τη μάχη του πεζοδρομίου κατά του εγκλήματος.

Τους πραιτωριανούς, τους εκπροσωπούν οι διάφοροι Μπαλάσκες, που εμφανίζονται καθημερινώς στα τηλεοπτικά φερέφωνα της χουντικής προπαγάνδας και προκαλούν την απέχθεια των πολιτών για τους αστυνομικούς.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι εκπρόσωποι των αστυνομικών, οι οποίοι όμως έχουν «απαγορευτικό» στα μεγάλα κανάλια, γιατί λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, διασώζοντας την τιμή της ΕΛΑΣ!   

Όπως ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Κέρκυρα, Νίκος Μποζίκης, ο οποίος κατήγγειλε με συνέντευξή του σε κανάλι της ιδιαίτερης πατρίδας του το –κατόπιν «άνωθεν εντολών- bulling που υφίστανται καθημερινά οι απλοί αστυνομικοί, για να καταδυναστεύουν και να χαρατσώνουν τους πολίτες!

Δείτε οπωσδήποτε το απαγορευμένο από τη χούντα και τα τσιράκια της βίντεο που σας παραθέτουμε και διαδώστε το όπου μπορείτε!