ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!

Ενώ στο πανάθλιο γερμανικό προτεκτοράτο-Μπανανία Μητσοτακιστάν, η –ξεκαρδιστική!- «επιχείρηση Ελευθερία» του Μητσοτάκη να έχει βαλτώσει και ο πανύβλαξ να λέει για 1 εκατομμύριο εμβόλια, βάζοντας τις διπλές δόσεις των εμβολίων που έχουν κάνει περίπου 500.000 Έλληνες, το κρατίδιο των Σκοπίων (της «Βόρειας Μακεδονίας», ή μήπως δε λέγεται έτσι, καθάρματα «εθνικόφρονες»;) ενέκρινε το ρωσσικό εμβόλιο sputnik V για «επείγουσα χρήση κατά του κορωνοϊού»!

Έτσι, τα Σκόπια έγιναν η 46η χώρα στον πλανήτη που εμπιστεύεται το -άκρως αποτελεσματικό και μη γενετικά μεταλλαγμένο- ρωσσικό εμβόλιο!

Για το οποίο, στο Μητσοτακιστάν δε μιλάει κανείς! Ούτε ο Μητσοτάκης, διότι «η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν» και οι σχετικές μίζες είναι κανονισμένες με τις δυτικές εταιρείες, αλλά ούτε και ο Τσίπρας, ούτε ο… ευτραφής γραμματέας Κουτσούμπας, ούτε η ρουφιάνα του Βαρδινογιάννη, ούτε ο Γιάννης με το ένα… ν – που έσπευσαν να εμβολιαστούν με το αμερικάνικο!- λένε κουβέντα περί αυτού! Αλλά, ούτε και ο Βελόπουλος, που προεκλογικώς εμφάνιζε στους αφελείς το μαγαζάκι του ως το… «κόμμα του Πούτιν» στην Ελλάδα! Κάνουν όλοι σα να μην υπάρχει το ρωσσικό εμβόλιο! Γιατί άραγε;

Η μόνη λογική εξήγηση, είναι ότι έκαστος παίρνει τη μίζα που του αναλογεί από τις δυτικές εταιρείες!