Η Ουρανία Μιχαλολιάκου καταρρίπτει την κυβερνητική προπαγάνδα και υποκρισία

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου κατέρριψε την κυβερνητική προπαγάνδα υπερασπιζόμενη τους Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα τόνισε καυστικά πως παρά το γεγονός ότι μετά τις 7 Οκτωβρίου η Δημοκρατία και οι νόμοι νίκησαν, η καθημερινότητα μας κλονίζεται συνεχώς από περιπτώσεις επίδοξων βιαστών και παιδεραστών που απολάμβαναν προβολής και προώθησης από τα μέσα ενημερώσεως και τα πολιτικά κόμματα.

Ακόμη ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο χειρισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα της πανδημίας έχει αποτύχει παταγωδώς. Η κυβέρνηση έχει λάβει υπερβολικά μέτρα που στήνουν την οικονομία στο απόσπασμα και φτάνουν την αντοχή της κοινωνίας στα όρια της, αφού οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με ελέγχους και καταστολή ενώ την ίδια στιγμή στήνονται κυβερνητικά γλέντια σε νησιά και πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις κάθε λογής αναρχομπαχαλάκηδων χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας, κανένα πρόστιμο και φυσικά καμία ενόχληση!