«ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γεγονότα για τις ντροπιαστικές σκηνές που εξελίχθηκαν χθες το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη, είναι λίγο ως πολύ γνωστά.

Και η προσπάθεια κάλυψης των βιαιοπραγούντων αστυνομικών από τη χούντα Μητσοτάκη, δεδομένη. 

 Στην αρχή, λοιπόν, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε πως είχε στηθεί ενέδρα στους αστυνομικούς, από 30 άτομα περίπου, χωρίς να προσδιορίζεται η πολιτική τους ταυτότητα, αλλά αφήνοντας να εννοηθεί –και να διαρρεύσει στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα τρολ του Μαξίμου!- πως επρόκειτο για αναρχικούς, άρα άτομα επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.

Αλλά, εικόνες και βίντεο από την επίθεση που δήθεν έγινε από τα 30 άτομα κατά των αστυνομικών, δεν εμφανίστηκαν. Αντιθέτως, εμφανίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τους ανελέητους ξυλοδαρμούς δύο ατόμων, που δεν έκαναν κάτι το παράνομο (μέχρι και μάσκες φόραγαν!), δεν προέβαλλαν καμμιά αντίσταση και ήταν υπό τον έλεγχο τουλάχιστον 10 αστυνομικών!

Αργά το βράδυ και μετά από τη λαϊκή κατακραυγή κατά του δικτάτορα Μητσοτάκη, η γραμμή των ΜΜΕ… άλλαξε άρδην! Έτσι, «Απαράδεκτες εικόνες που δυσφημούν την αστυνομία – Έρευνα διέταξε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη», έγραψε η ανεπίσημη «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» protothema.gr! Βέβαια, τα τρολ Μαξίμου συνέχισαν το γνωστό παραμύθι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δήθεν όλα ξεκίνησαν από μια ομάδα που μοίραζε φυλλάδια υπέρ του Κουφοντίνα, ότι επρόκειτο για «ζαίους», «άπλυτους» και τα συναφή, μόνο που αυτή τη φορά τα τρολ έγιναν περίγελος της κοινωνίας!

Επί της ουσίας, τώρα. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ΔΕΝ έδρασαν με δική τους πρωτοβουλία. Οι «οδηγίες» που έχουν πάρει «άνωθεν» οι αστυνομικοί των λεγόμενων «ειδικών υπηρεσιών», στις οποίες υπηρετούν ΜΟΝΟ σκυλιά του Μητσοτάκη (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΟΠΚΕ και δε συμμαζεύεται…) είναι να φέρονται με αγένεια, να αποφεύγουν κάθε διάλογο, να τρομάζουν τον κόσμο και να ξυλοκοπούν ανελέητα οποιονδήποτε «ανυπάκουο». Δηλαδή, όποιον δε φοράει μάσκα, όποιον δε συμμορφώνεται αμέσως με τις εντολές τους, όποιον τους φέρνει αντιρρήσεις, κ.τ.λ.

Μόνο που ο σκοπός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς και του ξύλου δεν είναι ο σωφρονισμός των «ανυπάκουων», αλλά η κατατρομοκράτηση των υπολοίπων, των αυτοπτών μαρτύρων και αυτών που θα δουν αργότερα τις εικόνες και τα βίντεο των ξυλοδαρμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ούτε καν να σκεφτούν να γίνουν κι αυτοί «ανυπάκουοι»! Είναι η γνωστή τακτική «σοκ και δέος», για την καθήλωση της κοινωνίας!

Κι αν όλα αυτά τα βρίσκετε… υπερβολές, σκεφτείτε ότι οι «αστυνομικοί» αυτοί χτυπούσαν ανελέητα ενώ γνώριζαν πολύ καλά ότι καταγράφονται από δεκάδες κάμερες κινητών τηλεφώνων, όντας σίγουροι ότι έχουν πλήρη πολιτική κάλυψη από τη χούντα, ακόμα κι αν σκότωναν κάποιον στο ξύλο!

Και όντως την έχουν! Διότι, ναι μεν ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ παρήγγειλε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) εις βάρος τους (η οποία θα ολοκληρωθεί μετά από μήνες, όταν το θέμα θα έχει ξεχαστεί…), αλλά «ξέχασε» να τους θέσει σε διαθεσιμότητα ως την ολοκλήρωση της ΕΔΕ. Με αποτέλεσμα, αυτοί να συνεχίσουν να «δουλεύουν» και να πληρώνονται κανονικά!