ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Η κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη, με το πρόσχημα της δήθεν «πανδημίας», έχει επιβάλλει μια σκληρή υγειονομική χούντα, στερώντας βασικές ελευθερίες στους Έλληνες και οδηγώντας τους σε οικονομική καταστροφή, που θα φέρει μαθηματική ακρίβεια νέα μνημόνια ανεργίας, φτώχειας και δυστυχίας! Ταυτοχρόνως, είναι φανερή η πρόθεσή της να στήσει νέα «συμφωνία των Πρεσπών» στο Αιγαίο και στην Κύπρο, ολοκληρώνει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, προχωράει με ταχείς ρυθμούς στον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας με χιλιάδες λαθρομετανάστες, έχει κλείσει τις εκκλησίες –κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Οθωμανοί σουλτάνοι- απαγορεύει τις θρησκευτικές εορτές  και πολεμάει αδιάκοπα την Ορθοδοξία μας, έχει καταργήσει στην πράξη τον εορτασμό των εθνικών επετείων και τις παρελάσεις, προωθεί την «διαφορετικότητα» παντού, διορίζοντας σε καίριες θέσεις –ακόμα και δίπλα στον πρωθυπουργό- δηλωμένους ομοφυλόφιλους, ακόμα και αισχρούς παιδεραστές, επί των ημερών της «νίκησε η δημοκρατία» και οδηγήθηκαν στα μπουντρούμια του Δομοκού οι εθνικιστές και άλλα πολλά. Σε γενικές γραμμές, η χούντα Μητσοτάκη κάνει ότι δεν πρόλαβε ή ότι δεν τόλμησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο οποίος, μόλις θα ολοκληρωθεί η καταστροφή, θα επιστρέψει στην εξουσία, ως το «μικρότερο κακό»!

Τώρα, για να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και να πολώσει το πολιτικό κλίμα, η αδίσταχτη χούντα Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την απεργία πείνας Κουφοντίνα, οδηγώντας τον στον θάνατο! Δεν είναι εθνικό ή κοινωνικό πρόβλημα, το αν ο Κουφοντίνας θα κρατηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού ή του Δομοκού! Και δε θα λυθεί κανένα εθνικό ή κοινωνικό πρόβλημα αν πεθάνει, ούτε θα είναι… νίκη κατά της αριστεράς! Στην περίπτωση αυτή, η απαξιωμένη αριστερά θα βρει έναν νέο «ήρωα», η χώρα θα οδηγηθεί σε επανάληψη των γεγονότων του Δεκέμβρη 2008 και χιλιάδες άνεργοι, φτωχοποιημένοι και απελπισμένοι νέοι θα πέσουν εύκολα στις αγκάλες της «επαναστατικής» αριστεράς!

Εθνικιστές, μην παρασύρεστε από την δολίως εμφυλιοπολεμική προπαγάνδα των άθλιων καταστροφέων της χώρας! Είναι μεγάλη παγίδα, με σκοπό την απορρόφησή μας από την ψοφοδεξιά σαπίλα! Μακριά κι αλάργα από τα κοράκια του νέου διχασμού!