Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΙ ΑΤΑΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!  

Πλήρως απαξιωμένη ήταν τα τελευταία χρόνια η… «αγία» της μεταπολίτευσης αριστερά, μετά την βαθιά ξενερωτική διακυβέρνηση της χώρας από τον θίασο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δε παρακρατικές συμμορίες της ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης, όχι βέβαια εξαιτίας της επιβολής της… ευνομίας από τη χούντα Μητσοτάκη, αλλά γιατί δεν έμπαινε «νέο αίμα», καθώς οι νέοι δεν συγκινούνταν πλέον από το δήθεν «αντιεξουσιαστικό» παραμύθι.

Να όμως, που λόγω της υπόθεσης Κουφοντίνα, η αριστερά αρχίζει και ξαναπαίρνει τα πάνω της!

Κι όχι η… αμυντική, αλλά η… «επιθετική αριστερά», συμμορίες της οποίας αποδεικνύονται ιδιαίτερα… ζημιάρικες! Και πέρα από τους συνήθεις στόχους (τράπεζες, μεγάλα καταστήματα, κ.λπ.), είχαμε και την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής, όπου οι… πραίτορες που κόβουν 300άρια στον κοσμάκη, ελαφρά τη καρδία, γιατί φοράει στραβά τη μάσκα του, έτρεχαν σα λαγοί να κρυφτούν!

Χρειαζόταν η αναγέννηση της πεθαμένης κι άταφης αριστεράς, έναν «ήρωα». Ένα «παράδειγμα» συνέπειας και αγωνιστικότητας. Το βρήκαν στο πρόσωπο του Κουφοντίνα, λόγω της εμμονής των Κούληδων να πουλήσουν… αντιτρομοκρατικό τσαμπουκά, για να μη χάσουν το δεξιό τους ακροατήριο, που έφριξε από το Λιγνάδης-gate κι άρχισε να’ χει –τουλάχιστον- σοβαρές υποψίες ότι το πολυδιαφημιζόμενο ως… «κορμί θανατηφόρο» είναι… Τιτίκα! Λες και θα είχε καμμιά πρακτική σημασία αν ο Κουφοντίνας ήταν στον Κορυδαλλό ή στον Δομοκό!

Κι αυτά που βλέπουμε δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα μέλλονται να συμβούν, αν τελικά πεθάνει ο Κουφοντίνας! Τότε, θα μιλάμε πλέον για ολική επαναφορά της αριστεράς, πιθανότατα δε και της αιματηρής της εκδοχής, της τρομοκρατίας! Κι αυτό θα είναι ένα ακόμα «κατόρθωμα» της ψοφοδεξιάς παρεούλας των… άριστων του Χάρβαρντ!