ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «SAVE KYRIAKOS NUMBER 2»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει τις σκοτούρες της η χούντα Μητσοτάκη, τώρα που το… «επιτελικό» της κράτος έγινε ρεζίλι των σκυλιών από τον χιονιά, έχει να διασώσει και τα… δεκανίκια!

Έτσι, δύο «δημοσκοπήσεις» -η μία πιο καταγέλαστη από την άλλη!- έσκασαν μύτη το τελευταίο διήμερο, κατόπιν παραγγελιάς Μαξίμου, για να συνδράμουν στην πολιτική επιβίωση του λαμόγιου Κούλη Νο 2 (Βελόπουλου)!

Πρόκειται για «δημοσκοπήσεις» που παρουσιάστηκαν, η μία στη Βεργίνα Τηλεόραση, του κουμπάρου του Μπουμπούκου και ξακουστού… «Μακεδονομάχου» (μέχρι που έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ) Στέργιου Καλόγηρου και η δεύτερη στο σαββιδοκάναλο.

Καλόγηρος και Σαββίδης έχουν χρεωθεί με… 108 το λαμόγιο τον Βελόπουλο και πάντα τον εμφανίζουν αρκετά πάνω από 3%, αλλά αυτή τη φορά το παράκαναν! Η μία τον εμφάνισε στο… 5% και η ετέρα στο… 4,6%.

Προς τι ο πανικός; Οι ψηφοφόροι του Μπελόπουλου (εκ του μπεεεεεεε των προβάτων) είναι στην πλειοψηφία τους ένα συνονθύλευμα πρώην ψηφοφόρων του Καρατζαφέρη, του Λεβέντη και του Καμμένου, που διακρίνονται για την πολιτική τους… αστάθεια. Είναι οι «πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι», οι οποίοι στην παρούσα φάση «μεταναστεύουν» ομαδικά στο νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Προ του κινδύνου, λοιπόν, να μείνει η Νουδούλα χωρίς δεκανίκι και να υποχρεωθεί ο Κούλης Νο 1 να μαζέψει και πάλι στην Νουδούλα το σούργελο τον συνονόματό του, Κούλη Νο 2,  επιστρατεύτηκαν οι… χρεωμένοι Καλόγηρος και Σαββίδης, για να εμφανίσουν… ρεύμα υπέρ του!

Εις μάτην όμως, γιατί τα «πουλάκια» έχουν ήδη «πετάξει»!