ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ! ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ! 

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία και να προαναγγέλλει συμφορές ο διαβόητος «γκουρού» των εμβολίων με τα τσιπάκια, Μπιλ Γκέιτς – αυτός που «προέβλεψε» την «πανδημία» του κοροϊδοϊού εδώ και μια 5ετία!

Ο οποίος, στο βιβλίο του «Πώς να αποτρέψουμε την κλιματική καταστροφή», θεωρεί καθήκον του κόσμου την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών του, εισάγοντας πλήρως το τεχνητό ή συνθετικό κρέας και αντικαθιστώντας το φυσικό, για να καταπολεμηθεί η… κλιματική αλλαγή!!!

Και επιμένει! 

Μιλώντας, λοιπόν, στο περιοδικό MIT Technology Review, δήλωσε, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Νομίζω ότι όλες οι πλούσιες χώρες πρέπει να μετακινηθούν στο 100% συνθετικό βόειο κρέας. Μπορείτε να συνηθίσετε στην διαφορά γεύσης και θα έχει ακόμη καλύτερη γεύση με την πάροδο του χρόνου», πρόσθεσε ο Γκέιτς.

Προσθέτοντας, ότι: «προϊόντα από εταιρείες όπως το Impossible Meats και το Beyond Meat είναι ποιοτικά και με μικρότερο κόστος, γεγονός που τις καθιστά εντελώς ανταγωνιστικές».

Εννοεί βεβαίως, πως θα συνηθίσουμε στο συνθετικό κρέας, όπως θα υποχρεωθούμε να συνηθίσουμε στα εμβόλια με το τσιπάκι, στον εγκλεισμό, στα lockdowns, την ανεργία, τη φτώχεια και τις μάσκες!

Αυτός είναι ο δυστοπικός «νέος κόσμος» που μας ετοιμάζουν οι νεοταξίτες! Θα τον δεχτούμε μένοντας σπίτι σαν υπάκουοι σκλάβοι, ή θα ξεσηκωθούμε για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αποτρέψουμε την καταστροφή μας;