«ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ», ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ’ ΝΑ… ΑΛΕΙΦΤΕΙΤΕ!

Το πέρασαν «στα κούφια» οι… «ενημερωτές» μας (αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι), όμως το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ δεν υπερψηφίστηκε μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και από το μόρφωμα του Μπελόπουλου – εκ του μπεεεεεε των προβάτων! Κι όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση, μετά το «αυστηρό lockdown» στη μισή Ελλάδα (η Αττική είναι πληθυσμιακά η μισή Ελλάδα») και το κορωνογλέντι στην Ικαρία! 

Προφανώς, η (Ανθ) Ελληνική Λύση λειτουργεί επισήμως πλέον ως «τσόντα» και ως… συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση της χούντας Μητσοτάκη, περιμένοντας υπομονετικά να «συνδράμει» ακόμα περισσότερο την Νουδούλα (ως επίσημη συγκυβέρνηση…), όταν θα έρθουν τα πολύ δύσκολα – δηλαδή, όταν θα ολοκληρωθεί η οικονομική καταστροφή των μικρομεσαίων και θα’ ρθουν τα νέα μνημόνια (θυμίζουμε ότι όταν ήτανε βουλευτής ο Βελόπουλος είχε υπερψηφίσει το πρώτο μνημόνιο…), κι όταν θα έρθει η ώρα για διαμελισμό του Αιγαίου!

Τελειώνοντας, να στείλουμε κι ένα μήνυμα στους «πατριώτας» που ψήφισαν το μόρφωμα Μπελόπουλου, για να κάνει… εθνική αντιπολίτευση: και τώρα μπορείτε να πα’ να… αλειφτείτε!