ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η… ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ!

Είπαμε, ένα γιγαντιαίο κοινωνικό πείραμα λαμβάνει χώρα στον κόσμο – με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό και την προστασία της… υγείας μας- με πειραματόζωα όλους εμάς! Όπου υπάρχει λαϊκή αντίδραση με αργούς και προσεκτικούς ρυθμούς, κι όπου δεν υπάρχει, με γρήγορους!

Στην Ελλάδα, λοιπόν, της πλήρους υποταγής και των μηδενικών –μέχρι τώρα!- αντιδράσεων, αφού η μασκοφορία έγινε καθεστώς και τώρα τα τσιράκια των διεθνών τυράννων προχωράνε στη δεύτερη φάση του σχεδίου: στη διπλή μάσκα!

Την αρχή έκαναν οι… εθνοσωτήρες Τσιόδρας και Χαρδαλιάς, φωτογραφιζόμενοι σκοπίμως με διπλή μάσκα, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη. Τώρα, ακολουθούν οι «ειδικοί», που ένας μετά τον άλλον έχουν να λένε για τα… ωφελήματα από τη διπλή μάσκα!

Έτσι, μετά την Λινού και τον Γκίκα, που αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει συζήτηση στην Επιτροπή των… σωτήρων μας για την επιβολή υποχρεωτικής διπλής μάσκας, «χτύπησε» και η Παπαευαγγέλου, η οποία διευκρίνισε τι εννοεί: 

«Όταν λέμε διπλή μάσκα, εννοούμε ιατρική μάσκα και από πάνω υφασμάτινη μάσκα και όταν λέμε υφασμάτινη, εννοούμε καλής ποιότητας υφασμάτινη μάσκα με τρεις στρώσεις υφάσματος».

Να είστε βέβαιοι, πως αν περάσει κι αυτό χωρίς αντιδράσεις, στο τέλος θα μας φορέσουνε κουδούνια, λέγοντας πως ο ήχος τους… διώχνει τον ιό!

Όλοι αύριο στις 16:00, στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της παράνοιας, σε Σύνταγμα, Λευκό Πύργο κι όπου αλλού γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα! Αλλιώς, δοκιμάστε από τώρα τα… κουδούνια που θα σας κρεμάσουν!