ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΤΟ 2018 ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ «Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»;

«Σκληρή μάχη» -όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ- δόθηκε στη βουλή μεταξύ του βουλευτή του… τιμημένου κουκουέ Παφίλη και του… «κομμουνιστοφάγου», «γραμμομάχου» και βάλε, Μπογδάνου. Κι ως «κερασάκι στην τούρτα» ο Παφίλης έριξε το σύνθημα «Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος»!

Αυτές οι «ειδήσεις» και οι «σκληρές διαμάχες», είναι το σανό των αιώνιων κορόιδων, ένθεν κακείθεν!

Διότι, ο «τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος», ήτανε ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ του Παφίλη εν μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό και τα τοιαύτα, μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Μέχρις ότου ο ξακουστός Μπουμπούκος ανακάλυψε το «μπουμπούκι» Μπογδάνο και τις υποκριτικές του ικανότητες και χρίσει… υπαρχηγό του, με «ειδική αποστολή» να το παίζει ανελέητος… κομμουνιστοφάγος!

Όχι πριν από δέκα ή είκοσι χρόνια, αλλά μόλις προ δυόμισι ετών (στις 17 Νοεμβρίου 2018) είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του με το τεύχος του «Ριζοσπάστη» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ ανά χείρας, σχολιάζοντας πως το ΚΚΕ είναι «η μόνη αξιοπρεπής πατριωτική επιλογή»!

Εντάξει, δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο κομμούνι που έχει μαζέψει ο τρισκατάρατος Μητσοτάκης στην Νουδούλα, αλλά τουλάχιστον οι άλλοι δεν είναι τόσο προκλητικοί ώστε να το παίζουν… κομμουνιστοφάγοι! Έλεος, μωρή παντόφλα!