Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Είναι γνωστό, πως ο διαβόητος Μπιλ Γκέιτς είχε «προβλέψει» από το 2015 την εξάπλωση μιας «πανδημίας», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ted Talk. Τότε, ο… «προφήτης» της δυστυχίας μας είπε ότι ένας ιός θα μπορούσε να προσβάλει τον άνθρωπο και μάλιστα με άμεσο και εύκολο τρόπο, όσο εκείνος θα βρίσκεται στο αεροπλάνο ή σε ένα κατάστημα, τονίζοντας ότι ο πλανήτης δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει την επερχόμενη «πανδημία».

Τώρα, ο κήρυκας αυτός της καταστροφής, έκανε τις «προβλέψεις» του για τις νέες συμφορές που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην μετά κορωνοϊό εποχή!
Έτσι, σε διαδικτυακή του συνέντευξη, ο «προφήτης» μίλησε για δύο νέες «απειλές για την ανθρωπότητα», τις οποίες μάλιστα περιέγραψε επακριβώς: 

«Υπάρχουν πολλές μολυσματικές ασθένειες του αναπνευστικού, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ τρομακτικές γιατί μπορείς να προσβληθείς οπουδήποτε. Μερικές από αυτές που πρέπει να περιμένουμε και να προετοιμαστούμε για να τις αντιμετωπίσουμε; Η μία έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Ο απολογισμός των θανάτων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε στην πανδημία. Η άλλη απειλή είναι η βιοτρομοκρατία. Κάποιος που θέλει να προκαλέσει μια καταστροφή θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν ιό και στην προκειμένη περίπτωση, η αντιμετώπιση ενός τέτοιου ιού είναι πιο δύσκολη από αυτή μιας επιδημίας που προέρχεται από τη φύση».

Καταλαβαίνετε τώρα που το πάνε; Κι ότι τα lockdown, οι περιορισμοί, οι απαγορεύσεις και οι μάσκες δε θα είναι καθόλου προσωρινά, αλλά ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, αν δεν ξεσηκωθούμε;