«ΕΙΔΙΚΟΙ» (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SPEAKING): ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ» ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ… ΜΑΙΟ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ… 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ! 

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: οι λεγόμενοι «ειδικοί», είναι τα επιστημονικά άλλοθι του Μητσοτάκη, για την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού. Ότι τους λέει αυτός να πουν, λένε (“his master voice”)!

Θα σταθούμε σε δύο περιπτώσεις, χαρακτηριστικές του τι μας ετοιμάζουν ο Μεγάλος Μιζαδόρος και το σινάφι του…

Εχθές, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ (που αλλού;) ο «ειδικός» Σαρηγιάννης, ο οποίος «προέβλεψε» από τώρα πως το περιβόητο «τρίτο κύμα» του κοροϊδοϊού θα έρθει στην Ελλάδα τον… Μάιο:  

«Στην κορύφωσή του το τρίτο κύμα θα φτάσει τον Μάιο, γύρω στο Πάσχα…».

Ασφαλώς, ο λεγάμενος δεν είναι… μελλοντολόγος και δε στέκει καμμιά πρόβλεψη για το τι θα γίνει μετά από… τρεις μήνες. Απλούστατα, ο Μεγάλος Μιζαδόρος και τακτικός θαμών της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έχει αποφασίσει να απαγορεύσει και φέτος –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!- το Πάσχα των Ελλήνων και βάζει από τώρα τα τσιράκια του να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα τρόμου!

Δεύτερη περίπτωση, ο «ειδικός» Βατόπουλος. Ο οποίος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 (άλλες πατσαβούρες αυτές πάλι!), άλλαξε το γνωστό «τροπάριο» των Χαρδαλιάδων «οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες», στο «οι επόμενοι έξι μήνες είναι κρίσιμοι»: «η συμπεριφορά μας και η κοινωνία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτήν την κατάσταση για ένα εξάμηνο ακόμη».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, θα συνεχιστεί το lockdown και οι απαγορεύσεις μέχρι τον… Αύγουστο – που’ ναι παχιές οι μύγες!

Τα χεράκια σας να πλένετε ταχτικά, μάσκες να φοράτε και αποστάσεις να κρατάτε, υπάκουοι δούλοι! Μπορεί στο τέλος να πεθάνετε από τη φτώχεια και την ανεργία, αλλά θα πεθάνετε… υγιέστατοι!