ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟΝ… ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΜΩΥΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες από το… μέλλον διαδραματίστηκαν στην Ικαρία, όπου έκανε τις διακοπές του ο… δημοφιλέστατος –των στημένων δημοσκοπήσεων και των αλητών ρουφιάνων δημοσιογράφων!- Μωυσής Μητσοτάκης.

Με αγανακτισμένους κατοίκους να γιουχάρουν αγρίως και να καταριούνται αυτόν και τους μπράβους του, με τους οποίους είχε πλημμυρίσει το νησί! Κι έμπαινε κι έβγαινε από τις… πίσω πόρτες ο… καταλληλότατος, για να γλιτώσει από τις εκδηλώσεις… λατρείας του λαού του!

Και λέμε «εικόνες από το μέλλον», γιατί αυτό είναι το μέλλον των «αρίστων»! Όπου τολμούν να εμφανίζονται, θα μαζεύουν βρισιές, κατάρες και κοτρώνες, μέχρι που θα τους πάρει ο λαός φαλάγγι και θα φύγουν –αν είναι τυχεροί και προλάβουν!- νύχτα με ελικόπτερα!

(ΥΓ) 1: Τώρα είναι ώρα για μια δημοσκόπηση, που να εμφανίζει τον… Μωυσή με δημοτικότητα 99,9%. Α λα Στάλιν και Τσαουσέσου στις δόξες τους! Και με τα ποσοστά της Νουδούλας να εκτοξεύονται στο… 70%! Άραγε, ποια εταίρα θα προλάβει;

(ΥΓ) 2: Οι τύραννοι θα φύγουν κακήν-κακώς, αλλά θα μείνουν εδώ οι ψηφοφόροι τους, για να πληρώσουν για τα εγκλήματα και τις προδοσίες των εκλεκτών τους!