ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ «ΕΛΙΤ»!

Πολλά και διάφορα είπε ο κατοχικός πρωθυπουργός του 4ου Ράιχ, Κυριάκος φον Μητσοτάκεν, στο διαδικτυακό συνέδριο «Europe 2021» που διοργάνωσαν οι… ημέτερες (γερμανικές φυσικά) εφημερίδες  Der Tagesspiegel, Die Zeit και Handelsblatt καθώς και το περιοδικό Wirtschafts Woche. Εκείνο που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν η αναφορά του στο που θα καταλήξει το «πακέτο» των 32 δισ. -19 δισ. σε επιχορηγήσεις και 13 σε δάνεια- που κάποια στιγμή θα εισπράξει η κυβέρνησή του από τα μεγάλα αφεντικά του Ταμείου Ανάκαμψης.

Κι έχει ενδιαφέρον, γιατί μερικοί γιδοπρόβατοι (δίποδα ζώντα ζώα που τον ψήφισαν και που συνεχίζουν να τον θεωρούν… σωτήρα του Έθνους και του λαού), διαδίδουν ότι θα δοθεί στο… πόπολο, για να… ανασάνει από την οικονομική δυσπραγία.

Όνειρα χειμερινής νυκτός! Ιδού τι ανέφερε σχετικά ο νέος… Μωυσής: «έχουμε τέσσερις βασικές προτεραιότητες σχετικά με το Ταμείο ΑνάκαμψηςΠράσινη μετάβαση, ψηφιακός μετασχηματισμός, έμφαση στις ιδιωτικές επενδύσεις και μεγάλη έμφαση σε προσόντα, δεξιότητες, εκπαίδευση και κατάρτιση».

Τι σημαίνουν αυτά τα γενικά κι αόριστα στη «βαθιά γλώσσα» της πολιτικοοικονομικής «ελίτ» των γκάνγκστερς, που κυβερνούν την Ελλάδα, ελέω Μέρκελ και ΣΙΑ; Πως τα γνωστά και μη εξαιρετέα κρατικοδίαιτα πιράνχας, που εμφανίζονται ως «μεγαλοεπιχειρηματίες», καθώς επίσης και τα αρχιλαμόγια της φαμίλιας Μητσοτάκη και τα λοιπά λαμόγια της πολιτικής που λυμαίνονται τη χώρα των γραικύλων, θα φάνε τα 32 δις. μέχρι το τελευταίο σεντς και δεν πρόκειται να περισσέψει τίποτα για το λαουτζίκο και την «αγορά»!

Κάτι που εδώ που τα λέμε είναι δίκαιο για το 97% του ελληνικού λαού, καθώς «ότι ψηφίζεις παίρνεις»!