«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ», Ε; ΠΡΟΕΔΡΟΣ MODERNA: ΜΗΝ ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΤΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ! 

Σας φαίνεται πολύ… «συνωμοσιολογικός» ο υπολογισμός που σας παραθέτουμε; Πιθανότατα!

Αλλά, για σκεφτείτε, πόσο «συνωμοσιολογικό» θα σας ακουγόταν πέρυσι τέτοιον καιρό, αν σας έλεγαν ότι θα χρειάζεστε άδεια από τον Μεγάλο Αδερφό για να βγείτε από το σπίτι σας; Ή ότι θα υποχρεωνόσαστε να κυκλοφορείτε παντού με μάσκες – ακόμα και να μπαίνετε μ’ αυτές στις… τράπεζες και στα… αστυνομικά τμήματα, σα να είσαστε ληστές; Ή ότι θα «σφραγιστεί» η οικονομία; Ή ότι θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τις βραδινές ώρες; Και τόσα άλλα ανήκουστα που συμβαίνουν στις μέρες μας και δε μπορούσαμε ποτέ να τα διανοηθούμε. Και που όποιος τυχόν τα προέβλεπε, θα του κρεμούσανε κουδούνια!

Πάμε τώρα στις πραγματικές ειδήσεις, όχι σ’ αυτές που σας πλασσάρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για τις «επώνυμες» που «παρενοχλήθηκαν» προ… τριακονταετίας και βάλε.  

«Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τη νόσο Covid», δήλωσε στο CNN ο Στίβεν Χογκ, πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρίας Moderna και παραγωγού ενός από τα μπόλια που κυκλοφορούν.

Προσθέτοντας με νόημα, πως «η μάχη που δίνει η διεθνής κοινότητα κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια, αφού ο ιός συνεχώς θα μεταλλάσσεται».

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Μήπως ότι η όλη υπόθεση με την υποτιθέμενη «πανδημία», θα δικαιώσει τους -δήθεν!- «συνωμοσιολόγους»; Ο καιρός γαρ εγγύς…