Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, ο κόσμος ξεσηκώνεται για να αποτρέψει το χαμό του! Έτσι, μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες έγιναν ογκώδεις συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών σε τρεις χώρες: στην Ολλανδία, στην Δανία και στην Ισπανία. Μάλιστα, σε Ολλανδία και Δανία οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των απαγορεύσεων μετατράπηκαν σε συγκεντρώσεις οργής και κοινωνικής έκρηξης! Ξεσηκωμός παντού, εκτός από την Ελλάδα! 

Μια χώρα που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή και ως εκ τούτου θα υποστεί ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή από τα lockdown που επιβάλλουν οι «σχιζοφρενείς της καραντίνας», Μητσοτάκης και «ειδικοί» – όλοι τους για του ολέθρου τα έργα βαλτοί! Γιατί όμως δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος; 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιους απ’ αυτούς.  Ο φόβος πολλών για την υποτιθέμενη «πανδημία», η τρομοκρατία των ΜΜΕ, η πρωτοφανής στην νεώτερη ιστορία αστυνομοκρατία, η μοιρολατρία που έχει καλλιεργηθεί στους πολίτες και άλλοι. 

Οι οποίοι, ωστόσο, είναι δευτερεύοντες! Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει καμμιά πολιτική δύναμη να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους, προσφέροντάς του οργάνωση, καθοδήγηση και πολιτική κάλυψη. Διότι, καλές οι πρωτοβουλίες μεμονωμένων ατόμων μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά για να ξεκινήσουν και να κρατήσουν τέτοιες καταστάσεις χρειάζονται «σπρώξιμο» από οργανωμένες δυνάμεις. Εδώ όμως, όλοι οι του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» είναι στο «μεγάλο κόλπο» της καταστροφής της χώρας και η –κατά φαντασίαν!- «αντιπολίτευση», αντί να ανοίξει και να γιομίσει τους δρόμους και τις πλατείες του αγώνα, τηρεί πιστά τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» του δικτάτορα Μητσοτάκη κι… εμβολιάζεται για να δώσει το… καλό παράδειγμα! 

Βλέπετε, το σύστημα δεν πιάστηκε αυτή τη φορά εξ απήνης, όπως το 2011 με τους «Αγανακτισμένους» της Πλατείας Συντάγματος! Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή, να διασπαστεί και να οδηγηθούν ο Αρχηγός και τα ηγετικά της στελέχη στα κάτεργα του Δομοκού;