Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Είμαστε διπλά άτυχοι! Πρώτον γιατί πέσαμε πάνω στην υποτιθέμενη «πανδημία» και δεύτερον, γιατί έτυχε τώρα να έχουμε πρωθυπουργό τον Κούλη Μητσοτάκη!

Πέρασε δύσκολα στη ζωή του ο Κούλης Μητσοτάκης! Όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν –στο σχολείο, στο Χάρβαρντ, στην πολιτική- βλάκα τον ανέβαζαν, ηλίθιο τον κατέβαζαν! Κανένας δεν τον υπολόγιζε και το «φατούρο» πήγαινε… σύννεφο! Απόκτησε, λοιπόν, το σύνδρομο του χαζού παιδιού και τώρα εκδικείται! «Είμαι χαζός; Τώρα που θα σας κάνω τη ζωή ποδήλατο, θα δείτε ποιος είναι ο χαζός»! Στο πρόσωπο δε όλων αυτών που τον κορόιδευαν και τον κατακεφάλιζαν, εκδικείται μετά μανίας ολόκληρη την ελληνική κοινωνία!

Μόνο στην Ελλάδα είναι υποχρεωτική η μασκοφορία παντού, κι όχι μόνο στους εσωτερικούς και στους πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους! Ακόμα κι όταν κάποιος περπατάει μόνος στο δρόμο και δεν υπάρχει ψυχή ζώσα σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, είναι υποχρεωμένος από τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» -και υπό την απειλή του εξοντωτικού προστίμου των 300 ευρώ!- να φοράει μάσκα! Όχι φυσικά για την προστασία του, αλλά για την τιμωρία του!

Αναφέραμε τυχαία την υποχρεωτική μασκοφορία παντού, ως ενδεικτικό της εκδίκησης του κομπλεξικού μισάνθρωπου Κούλη Μητσοτάκη κατά της κοινωνίας. Δεν είναι μόνο η μάσκα. Είναι πολλά τα φαινομενικώς ακατανόητα, τα οποία γίνονται μόνο και μόνο για να μας κάνει ο Μητσοτάκης τη ζωή μας δύσκολη. 

Στα οποία, ήρθε τις τελευταίες ημέρες να προστεθεί το φαινόμενο των ατελείωτων ουρών έξω και από τα σούπερ μάρκετ! Ας δούμε πως «επιτεύχθηκε» αυτό…

Με την κοινή Υπουργική Απόφαση της 16ης Ιανουαρίου (Κούλης Μητσοτάκης speaking!) για το μερικό άνοιγμα του λιανικού εμπορίου ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων, από 1 άτομο ανά 10 τ.μ. που ίσχυε μέχρι την Κυριακή 17/1, από τη Δευτέρα 18/1 έγινε 1 άτομο ανά 25 τ.μ.!

Σε καμία χώρα της Ευρώπης –όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα- δεν υπάρχει τόσο αυστηρός περιορισμός πρόσβασης στα καταστήματα τροφίμων! Και μιλάμε τώρα για χώρες έχουν πολλαπλάσιο επιδημιολογικό φορτίο σε σχέση με την Ελλάδα! 

Αυτή η αλλαγή στην περίπτωση των καταστημάτων τροφίμων δημιουργεί σημαντικό περιορισμό στη δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού κατά 60%, εξ’ ου και οι ουρές που σχηματίζονται πλέον έξω και από τα σούπερ μάρκετ – και μάλιστα υπό ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες!

Μια ακόμα πράξη εκδίκησης του Κούλη Μητσοτάκη, η οποία –δυστυχώς!- δεν περιορίζεται στα καθάρματα που τον ψήφισαν και τον έκαναν τύραννο και δυνάστη του ελληνικού λαού, αλλά  επεκτείνεται σ’ ολόκληρη την ελληνική κοινωνία!