«ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ», ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΞΑΝΑΖΕΙ!

Ενώ η χούντα Μητσοτάκη έκλεισε τους «ναζί στη φυλακή», με την ενθάρρυνση και της αφέντρας φράου Μέρκελ, στην Γερμανία ετοιμάζεται επαναλειτουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης, υπό άλλη μορφή!

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα λέγονται τώρα «ειδικά κέντρα κράτησης» και προορίζονται «για εκείνους που δεν υπακούουν στους νόμους του lockdown, ακόμη και μετά την επιβολή προστίμων» – σύμφωνα με δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ! Σκοπός τους δε, θα είναι «η διασφάλιση της τήρησης των μέτρων»!

Όπως γράφει η βρετανική Telegraph, οι Αρχές της Σαξονίας, έχουν ήδη εγκρίνει το σχέδιο κράτησης σε περιφραγμένο σημείο κέντρου κράτησης μεταναστών για όσους «σπάνε» την καραντίνα. Ομοίως, ένα ακόμη κρατίδιο, το Βρανδεμβούργο εξετάζει τη χρήση ειδικού χώρου σε κέντρο μεταναστών.

Στο Σλέσβιγκ-Χόλσταϊν οι απείθαρχοι θα κρατούνται σε ειδική περιοχή κέντρου ανήλικων παραβατών, σύμφωνα με τη γερμανική Welt, ενώ το κρατίδιο Μπάντεν-Βούτεμπεργκ διαθέτει, από την πλευρά του, δύο νοσοκομεία με ειδικά δωμάτια για τους παραβάτες, υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.

Στην Ελλάδα δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτε σχετικό, αλλά είναι γνωστό από την αρχή της –δήθεν!- «πανδημίας», πως ότι κάνει η αφέντρα Μέρκελ στη Γερμανία και ο Μακρόν στη Γαλλία, αμέσως μετά το «πατικώνει» και ο Μητσοτάκης!

Αυτή είναι η νέα δυστοπική κοινωνία, την οποία θα επιβάλλουν οι… αντιναζί, αν δεν ξεσηκωθούν οι λαοί!