ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΘΡΟΝΟ! ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο… «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Υπό τους ενθουσιώδεις αλαλαγμούς των αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων -καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός αν είναι κανείς δημοσιογράφος!- εμβολιάστηκε ο εμφανιζόμενος ως… «σούπερ πατριώτης», μέγας υβριστής της Χρυσής Αυγής και αυτόκλητος συνήγορος του μεγαλοκαρχαρία Μαρινάκη για το πλοίο με την ηρωίνη, Πειραιώς Σεραφείμ.

Δίνοντας «απάντηση στους απανταχού συνωμοσιολόγους του εμβολίου και της πανδημίας», όπως έγραψαν οι ξεδιάντροποι μισθοφόροι του Μητσοτάκη, στα πορνοσάιτ τους!

Μάλιστα, ο «σούπερ πατριώτης» μητροπολίτης, που εμφανίζεται παντού με το καινούργιο σύμβολο της Νέας Τάξης Πραγμάτων (τη μάσκα…), έκανε και δηλώσεις: «Σήμερα ανατέλλει μία καινούργια ημέρα για την ανάκτηση της ασφάλειας και της ακεραιότητας και της βιωσιμότητας του ιδρύματος, η πρόοδος της επιστήμης είναι πάντοτε ευλογία και δωρεά του Θεού». 

Κι όλα αυτά –όπως άλλωστε και το «κήρυγμα» κατά της Χρυσής Αυγής- για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, καθώς πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν σαν κοράκια τον θάνατο του υπέργηρου νυν Αρχιεπισκόπου, για να τον αρπάξουν!

Τώρα, ας τον κρίνουν οι πιστοί τον Πειραιώς Σεραφείμ. Θα’ ρθει όμως κι η στιγμή που θα τον κρίνει κι ο Θεός! Ενώπιον του οποίου δε θα μπορέσει να εμφανιστεί με οποιαδήποτε μάσκα!