ΚΑΝΕΛΛΑ – ΠΑΦΙΛΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ… ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

Όχι και τόσο παλιές θύμησες, της πολιορκίας της βουλής τους από Αγανακτισμένους Έλληνες, ήρθαν στο μυαλό των στελεχών των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, με την πρόσφατη εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο. Τις οποίες θύμησες εκμυστηρεύτηκαν στους αλήτες-ρουφιάνους του protothema.gr. 

Ας μπούμε τώρα στο «ψητό»…

Αρχηγός της ΕΛΑΣ ήταν τότε ο νυν υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, με υπουργό τον νυν υπουργό Χρυσοχοΐδη. Όλως τυχαίως, βεβαίως-βεβαίως…

Όπως αποκαλύπτει -με πολύ νόημα!- ο Οικονόμου: «εκείνη την περίοδο υπήρχαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τις κοινωνικές δυνάμεις, γιατί όλοι αναγνώριζαν την κρισιμότητα της ομαλής λειτουργίας του Κοινοβουλίου».

Ποια ήταν τα κόμματα του… «δημοκρατικού τόξου» –σκατά στα μούτρα σας, «εθνικόφρονες» της Νουδού- με τα οποία «διαβουλευόταν» η τότε κυβέρνηση του Μνημονίου; Μα φυσικά το… τιμημένο κουκουέ!

Το δε αποτέλεσμα των «διαβουλεύσεων», ήταν να στηθούν σε παράταξη, μπροστά από τα ΜΑΤ και με μέτωπο προς τον κόσμο, οι ροπαλοφόροι του… τιμημένου και να σώσουν την αστική «δημοκρατία» (κλεπτοκρατία!) από τον πιο θανάσιμο κίνδυνο που την είχε απειλήσει μέχρι τότε: από τον «κυρίαρχο» λαό! 

«Η συμβολή του ΚΚΕ στη διαφύλαξη της αστικής δημοκρατίας δεν ανήκει στη σφαίρα του μύθου, καθώς η «κόκκινη περιφρούρηση» δεν έσπασε στις «πολιορκίες» της Βουλής τη διετία 2011-2012, δίνοντας χρόνο στις αστυνομικές δυνάμεις να ανασυνταχθούν, προασπίζοντας… εθελοντικά το Κοινοβούλιο εν μέσω σχεδόν εμπόλεμων συνθηκών», γράφουν συγκινημένοι οι αλήτες-ρουφιάνοι του protothema.gr, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ –το κόμμα σου χαφιέ!- την «αιχμή του δόρατος» της αστικής «δημοκρατίας».

Στο δημοσίευμα, η Κανέλλα και Παφίλης εξιστόρησαν –εξίσου συγκινημένοι- τις εμπειρίες τους από το σώσιμο του άντρου της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας, των ελληνικών «Χειμερινών Ανακτόρων», κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η Κανέλλα όμως, εξέφρασε κι ένα παράπονο:  

«Το ΚΚΕ μπορεί να τους σταμάτησε αυτούς, να μην άφησε τους τραμπούκους και τους φασίστες που θέλησαν να μπουν στη Βουλή, αλλά τη Χρυσή Αυγή ο ελληνικός λαός την έβαλε στη Βουλή με την ψήφο του και χρειάστηκαν 7 χρόνια για να ξαναβγεί».

Δεν πειράζει κυρά-Κανέλλα. Έστω και 7 χρόνια μετά, οι «εθνικόφρονες» (πουστόφρονες!) «διόρθωσαν την ψήφο τους», κι έτσι τώρα όλα καλά και ο… κήπος είναι ανθηρός!

Το δε νοσταλγικό άρθρο των ρουφιάνων, ολοκληρώθηκε με σχόλιο άγνωστου αναγνώστη, κλέφτη του ΠΑΣΟΚ, που ευχαρίστησε τους… Κέρβερους της μεταπολιτευτικής σαπίλας για το έργο τους: 

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα παιδιά του ΠΑΜΕ που στάθηκαν και προστάτεψαν το κοινοβούλιο από τα κοπρόσκυλα τους ναζίστοσυριζαιους». Κι ένα… αγαλματάκι –στον Άγνωστο Παμίτη!- μην ξεχάσετε να τους στήσετε!

Άξιος ο παχυλός μισθός σας και τα δισεκατομμύρια που κονομάτε –εις υγείαν των κορόιδων!- από τις καπιταλιστικές εταιρείες σας, σύντροφοι του… τιμημένου! Η αστική «δημοκρατία» σας ευγνωμονεί. Και σας καλεί σε νέους «ηρωικούς» αγώνες, όταν θα επιβάλλει τα νέα Μνημόνια φτώχειας και δυστυχίας, μετά την καραντίνα!