Όταν σβήσαν τα φώτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Αναλογίζομαι αλήθεια εάν την στιγμή της 31ης Δεκεμβρίου του 2020 όλοι αυτοί, που μας οδήγησαν στην φυλακή από τους ψευδομάρτυρες μέχρι τους πρωθυπουργούς και από τους πληρωμένους συκοφάντες των ΜΜΕ μέχρι τους διαδηλωτές του Εφετείου αναλογίζομαι εάν στον απολογισμό τον προσωπικό τους, που έκαναν για το έτος 2020, αισθάνθηκαν έστω και μία στιγμή τύψεις γιατί έκλεισαν ο καθένας με τον τρόπο του και με τα μέσα που είχε κάποιους ανθρώπους, όντας ΑΘΩΟΥΣ στην φυλακή. Έχω απορία ΜΕΓΑΛΗ εάν κλείνοντας τα φώτα για να φύγει ο παλιός ο χρόνος ένοιωσαν ένα μούδιασμα στην ψυχή τους γιατί ήταν ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ για το ότι την στιγμή εκείνη κάποιοι άνθρωποι είναι πίσω από τα κάγκελα μακριά από τις οικογένειές τους, κατάδικοι μόνο και μόνο για τις Ιδέες τους. 

Εξαιρώ όποιον ή όποια πίστεψε ότι είμαστε ένοχοι, που δεν πιστεύω να υπάρχει, αλλά ακόμη και εάν υπάρχει βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής μας! Επομένως κακώς έπραξαν. Πιστεύουν αλήθεια ότι το έγκλημά τους αυτό εναντίον όχι μόνον ανθρώπων, αλλά και της Δικαιοσύνης μπορεί να σβηστεί με την υποκρισία μιας μετάνοιας στον… πνευματικό τους; ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απ’ όλους όσοι ήξεραν ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ και στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του την καταδίκη μας. Ας είχαν το θάρρος να πούνε ότι “θέλουμε να πάτε στην φυλακή γιατί οι ΙΔΕΕΣ σας είναι επικίνδυνες για το “ντοβλέτι” μας και εισάγετε “καινά δαιμόνια” στην πολιτεία”.

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και όσοι, και ανάμεσα στους δικαστές και Νομικοί, σιγοψιθυρίζουν ότι ΑΔΙΚΑ μας καταδίκασαν. Εάν ήταν έντιμοι θα έπρεπε να το βροντοφώναζαν και όχι γεμάτοι φόβο να το ψελλίζουν. 

https://www.xrisiavgi.com