ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ», ΣΤΗΝ «ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ»!

Καταστροφικά για τις εθνικές οικονομίες και τους λαούς είναι τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των ανά τον κόσμο lockdown. Και σίγουρα θα γίνονται συνεχώς καταστρεπτικότερα, όσο συνεχίζεται αυτός ο παραλογισμός. Ωστόσο, δε θα φέρουν την απόλυτη καταστροφή, που επιθυμούν οι διεθνείς αφέντες! Οι οποίοι, ετοιμάζουν ήδη νέο ιό, για την επόμενη «πανδημία», στην «μετά κορωνοϊό εποχή»!

Δεν το λέμε εμείς οι… ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, το ομολογούν –ευθέως!- οι άνθρωποί τους, αλλά το κρύβουν επιμελώς τα κατά τόπους τσιράκια τους!

Μια αποκαλυπτικότατη συνέντευξη, λοιπόν, έδωσε αυτές τις μέρες στην αγγλόφωνη έκδοση του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα ο «ειδικός των ειδικών», επικεφαλής σύμβουλος της αμερικάνικης κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, δόκτωρ Άντονι Φάουτσι.

Σημαντική διευκρίνιση: επειδή στα ΜΜΕ κυκλοφορούν –σκοπίμως!- πολλά fake news, για να δημιουργούν σύγχυση στον απλό κόσμο, για την συνέντευξη διαβάσαμε στα πολύ «ψιλά» της –ανωτέρω πάσης υποψίας… ψεκασμού και… συνωμοσιολογίας- «Καθημερινής». Ομοίως, στα πολύ «ψιλά» και χωρίς να τονίζεται διόλου το επίμαχο σημείο της, βρήκαμε την συνέντευξη και στα υπόλοιπα ελληνόφωνα –κι όχι ελληνικά!- καθεστωτικά ΜΜΕ.  

Τι είπε ο «ειδικός των ειδικών»; Ότι: «η σημερινή πανδημία μάς δίδαξε πολλά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε βιολογικές απειλές από τη φύση, και θα πρέπει να εφαρμόσουμε όσα μαθαίνουμε τώρα την επόμενη φορά που θα προκύψει αντίστοιχη απειλή». Προσθέτοντας με νόημα: «γιατί είναι βέβαιο ότι θα προκύψει».

Πως εκφράζει –και μάλιστα δημοσίως- τέτοια βεβαιότητα ένας τόσο σπουδαίος παράγων του διεθνούς κατεστημένου, ο οποίος σαφώς και δεν σκοπεύει να γελοιοποιηθεί; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Ή έχει… μαντικές ικανότητες, ή οι διεθνείς τύραννοι κατασκευάζουν ήδη στα εργαστήριά τους τον νέο ιό, που θα φέρει την νέα «πανδημία» στην «μετά κορωνοϊό εποχή», για να επιφέρει την ολοκληρωτική καταστροφή!