ΟΥΑΟΥ! ΖΗΤΩΣΕ Η… ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ! ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ “GAY” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Σήμερα, ζήτωσε η… εθνικοφροσύνη! Των… σκληρών, του τριπτύχου «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», της Νουδού! Με την πατρίδα πουλημένη «καζάν-καζάν» με τον Οθωμανό Πασά τους, τις εκκλησίες κλειστές και τις λειτουργίες απηγορευμένες – κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Σουλτάνοι κατά την Τουρκοκρατία- και τώρα, μ’ έναν δηλωμένο «γκέι» υπουργό. Τον πρώτο του είδους στην Ελλάδα! Κάτι που δεν τόλμησαν στο παρελθόν ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ! Το «τόλμησε» όμως το «πατριωτάκι», το… καμάρι των «εθνικοφρόνων», ο Κούλης ο Μητσοτάκης, που όπως φαίνεται δεν έχει… ταμπού!

Πρόκειται για τον… άριστο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος ανέλαβε χρέη υφυπουργού αρμοδίου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού στο ίδιο υπουργείο.

Ιδού και η αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας, που έκανε προ ολίγων μηνών με ανάρτησή του στο Facebook:
«Πριν από αρκετά χρόνια, στην πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα μετά την Αμερική, είχα κατά λάθος μάθει ότι υπήρχε μια εσωτερική συζήτηση για το κατά πόσον μπορούσα να αναλάβω τη διαχείριση μίας κρίσης, όχι λόγω απειρίας ή ικανοτήτων αλλά επειδή ήμουν εμφανώς (συγκρατήστε αυτή τη λέξη) gay. Δεν μου έδωσαν το project τότε.

Κάποια χρόνια μετά, μοιράστηκα με ανθρώπους που είναι στην πολιτική την επιθυμία μου να ασχοληθώ κι εγώ ενεργά και ζήτησα τη γνώμη και τη συμβουλή τους. Μου απάντησαν ότι θα ήμουν πολύ καλός αλλά προφανώς θα έπρεπε να περιοριστώ σε συμβουλευτικούς ρόλους στο παρασκήνιο. «Σε φαντάζεσαι να μπαίνεις μέσα στα καφενεία να μιλάς με τον κόσμο;» είχαν αναρωτηθεί φωναχτά και συνέχισαν λέγοντας «Εδώ είναι Ελλάδα».
Προφανώς το είχα εσωτερικεύσει αυτό. Κάθε φορά που γνώριζα έναν άνθρωπο σε ένα επαγγελματικό ραντεβού αναρωτιόμουν αν έχει καταλάβει ότι είμαι gay και αν αυτό θα επηρεάσει την έκβαση των πραγμάτων. Θα πάρω τη δουλειά; Θα με εμπιστευτεί; Θα με πάρει στα σοβαρά;
Παρόλα αυτά επέμεινα. Και ο καιρός πέρασε. Και κάποια πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Και σιγά σιγά βρέθηκαν άνθρωποι στον δρόμο μου που άρχισαν να συζητούν μαζί μου σε άλλη βάση.
Εδώ είναι Ελλάδα λοιπόν. Και είμαστε στο 2020. Και η χώρα έχει γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας που βάζει στη σελίδα της το rainbow flag και μιλά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας. Και η χώρα έχει το πρώτο ανοιχτά gay Γενικό Γραμματέα, και άλλους ορατούς (συγκρατήστε και αυτή τη λέξη) ανοιχτά gay ανθρώπους στην ευρύτερη κυβέρνηση.
Η ορατότητα είναι σημαντική. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Και για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και για άλλες ομάδες ή μονάδες. Και δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή που επειδή είναι ΛΟΑΤΚΙ, ή επειδή είναι «εμφανώς» ΛΟΑΤΚΙ θα το κάνουν χειρότερα από κάποιο άλλο άτομο.
Κανένα άτομο δεν θα πρέπει να νιώθει ότι είναι αναγκασμένο να κρυφτεί για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να αγχώνεται αν περνάει για gay ή straight. Και κανένα άτομο, ειδικά δε παιδί, δεν πρέπει να γίνεται bullied για αυτό που είναι. Και πιστέψτε με, το bullying έχει πολλές μορφές.
Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αλλά η αρχή έχει γίνει».

«Εθνικόφρονες», να τον χαίρεστε!

(ΥΓ) 1: Κι ετοιμαστείτε και για τα επόμενα βήματα. Δηλαδή, για την νομοθέτηση του γάμου των «γκέι» -την οποία προπαγανδίζει και ο Μπογδάνος σας- και για την υιοθεσία παιδιών από τα ζευγάρια των «γκέι». Τέτοιοι που είστε, τέτοια σας αξίζουν!

(ΥΓ): Ώρα να εκδηλωθούν και να δηλωθούν και οι λοιποί «εθνικόφρονες» υπουργοί της Νουδού, που κάνουν τους… σκληρούς!