Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ», ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ» ΚΑΙ ΟΙ… «ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»! 

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η Αστυνομία –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής»- δείχνει μια «περίεργη» ανοχή στους κάθε λογής «συνωστισμούς» και στις παραβιάσεις των «υγειονομικών πρωτοκόλλων», παρά τις ωμές απειλές του Χρυσοχοΐδη, περί σφραγίσματος ολόκληρων συνοικιών, ακόμα και σπιτιών!

Για παράδειγμα, το βράδυ των Χριστουγέννων, ο γράφων βρέθηκε σε κεντρική πλατεία, όπου επικρατούσε μέγας συνωστισμός. Αστυνομία πουθενά! Όλοι περίμεναν, γύρω στις 21:30, να καταφτάσουν περιπολικά και μοτοσυκλέτες με αναμμένους φάρους και ν’ αρχίσουν τις «συστάσεις» από τα μεγάφωνα, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, αλλά ούτε εκείνη την ώρα εμφανίστηκαν…

Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες, υπάρχουν πονηρά δημοσιεύματα στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία –με προσποιητή αφέλεια- αναρωτιούνται: «Ποιο lockdown; Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα», ή «Πλήθος κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους – Φωτογραφίες». Στις οποίες φωτογραφίες, που είναι περίτεχνα τραβηγμένες ώστε να δείχνουν πως ήταν «ο ένας απάνω στον άλλον», «μαρκάρονται» κάποιοι πολίτες που δεν φορούσαν μάσκες, με την εξής κουτοπόνηρη παρατήρηση: «προβληματισμό προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός όσων βρέθηκαν στο δρόμο δεν φορούσαν μάσκα εν μέσω πανδημίας».

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα νέα κρούσματα εμφανίζονται κατά πολύ μειωμένα. Με το γνωστό κόλπο «πολλά τεστ, πολλά κρούσματα – λίγα τεστ, λίγα κρούσματα»! Για παράδειγμα, εχθές τα κρούσματα ήταν μόλις 262 επί 3.500 τεστ, όταν κανονικά τα ημερήσια τεστ υπερβαίνουν τις 30.000! Ούτε αυτό συμβαίνει τυχαία, αλλά με τη σκοπιμότητα να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση, ότι η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο λόγω των «σωστών μέτρων» της κυβέρνησης!

Ο κορωνοϊός είναι μια μορφή γρίπης, βαρύτερης μορφής από την συνηθισμένη γρίπη, και ως εκ τούτου αναμένεται να «θερίσει» μόλις θα έρθει η βαρυχειμωνιά. Προφανώς, αυτό θα συμβεί τον επόμενο μήνα! Θα είναι το «τρίτο κύμα» του ιού!

Το οποίο, δε θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, καθώς αντί για νέες ΜΕΘ, χαρίζει εξωφρενικά ποσά στα ΜΜΕ, στους εφοπλιστές, στους διοδιάρχες, στην Aegean και στις λοιπές κλεπτοκρατικές δυνάμεις. Πρέπει, όμως, να εξασφαλίσει ένα καλό άλλοθι, για να καλύψει επικοινωνιακά την αναμενόμενη αποτυχία της! 

Τότε, λοιπόν, η κυβέρνηση και τα «μιλημένα» ΜΜΕ θα επιρρίψουν την ευθύνη για το «τρίτο κύμα» στους… «ανεύθυνους πολίτες», που «παραβίασαν τα σωστά μέτρα» κατά την εορταστική περίοδο! Γι’ αυτό η περίεργη ανοχή στους συνωστισμούς, τα πονηρά δημοσιεύματα των καθεστωτικών παπαγάλων και τα λίγα νέα κρούσματα!