ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ…

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Μέσα στις Άγιες αυτές μέρες ξαναχτύπησε γνωστή αριστερή φυλλάδα, διαχρονικός εχθρός του Εθνικισμού, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χλευάσει και να ειρωνευτεί την πίστη κάποιων ανθρώπων και συγκεκριμένα των Εθνικιστών. Στηριζόμενοι σε χιλιοειπωμένες αηδίες που έχουν γράψει κατά καιρούς, ασχολήθηκαν ξανά με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αμφισβητώντας ευθέως την πίστη στον Χριστιανισμό, υποστηρίζοντας μέσα στη διεστραμμένη λογική τους πως αφού οι Ναζί δεν πιστεύουν στο Χριστό φυσικά δεν πιστεύουν και οι Χρυσαυγίτες. 

Θυμήθηκαν το αιώνιο φετίχ τους, τον Χίτλερ, τον ναζισμό και ότι άλλο χωράει ανθρώπου νους προσπαθώντας να πείσουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο Αντίχριστος μεταμορφωμένος. Ξέρουν πολύ καλά πως η καταδίκη σε φυλάκιση του Αρχηγού και στελεχών είναι ενάντια σε κάθε λογική για τους λόγους που έγινε. Πιστοί (ίσως στο μόνο που είναι πιστοί) στα λαϊκά δικαστήρια των πολιτικών τους προγόνων υποστηρίζουν αυτή την ‘’ιστορική’’ απόφαση από φόβο. Δεν τους φτάνει η καταδίκη, δεν ήταν το πρόβλημα τους αυτό, ήταν οι Ιδέες μας που δεν μπορούν να ξεριζώσουν και το γεγονός πως μέσα σε λίγα χρόνια οι Εθνικιστές κατάφεραν να ξεμπροστιάσουν την αριστερά και να δείξουν τη γύμνια της και τη μιζέρια που εκφράζει.

Στηριζόμενοι λοιπόν στη συνεχή εμμονή τους έμπλεξαν αρχαίες θρησκείες,  ηλιοστάσια, λατρείες θεοτήτων με μια δόση παγανισμού να αιωρείται για λόγους που μόνο αυτοί αντιλαμβάνονται.

Γεγονός είναι πως αρχαίες θρησκείες κάθε εποχής και φυλής ασκούν ένα δέος σε πολλούς ανθρώπους. Πολλές από αυτές συνδέονται μέσω κοινών ριζών και γεγονός είναι πως η εξάπλωση του Χριστιανισμού στηρίχτηκε σε παραδόσεις αιώνων και επετείους ώστε να γίνει κατανοητή κυρίως στις ευρωπαϊκές φυλές. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι το να ειρωνεύεται κάποιος και να κατηγορεί (για τι ακριβώς άραγε) τους Εθνικιστές είναι μακρύς δρόμος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει την Χριστιανική ορθόδοξη ανατολική θρησκεία ως την θρησκεία αιώνων των Ελλήνων. Για εμάς ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού και η εκκλησία ο κοσμικός θεσμός-πυλώνας που στήριξε  το ελληνικό  Έθνος. Το αν αυτόν το θεσμό κάποιοι τον αμαυρώσαν κατά τη διάρκεια της ιστορίας ή και συνεχίζουν να τον αμαυρώνουν με τις πράξεις τους σήμερα είναι δικό τους θέμα. Από την άλλη το ότι κάποιοι αγράμματοι ψευτοεθνικιστές μπλέκουν αρχαίες παραδόσεις, τη σημασία των οποίων δεν μπορούν να κατανοήσουν και τις εκφυλίζουν σε παρδαλές φιέστες επίσης δεν μας απασχολεί. Εμείς πάντως  δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε, ειδικά στην αριστερά για την πίστη μας, την οποία φυλάσσουμε καλά στην ψυχή μας. Άλλωστε δεν μας νοιάζει να τους πείσουμε για το οτιδήποτε.

Οι αριστεροί ως υλιστές και κολλημένοι με τον κομμουνισμό δεν έχουν καμία πίστη παρά μόνο στην πάρτη τους. Σήμερα φυσικά κομμουνισμός με τη σκοτεινή μορφή του δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα ιστορικό απολίθωμα καλοταϊσμένων επαγγελματιών δήθεν κομμουνιστών και νεοαριστερών επιδοτούμενων φιλάνθρωπων, ανήμπορων να επηρεάσουν τις καταστάσεις. Φυσικά δεν θέλουν κάτι τέτοιο, όντας απόλυτο μέρος του συστήματος ως μια ψεύτικη βαλβίδα εκτόνωσης για μια ικανοποιητική για το σύστημα μειοψηφία. Είναι μια πολιτική ασθένεια και ένα ψυχικό δηλητήριο που ενίοτε κληροδοτείται στους απογόνους. Η επανάσταση της αριστεράς τελειώνει στα σοκάκια των Βρυξελλών και στους κήπους του προεδρικού μεγάρου κάθε Ιούλιο.

Όλοι αυτοί λοιπόν ως άθεοι, ανίκανοι να βιώσουν οτιδήποτε πνευματικό έχουν ένα στόχο, τον μόνιμο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας, τη δηλητηρίαση της Χριστιανική πίστης και την εμμονή τους να επιβάλουν ως φυσιολογική κάθε αφύσικη συμπεριφορά. Όποιος έχει βιώσει το θαύμα της πίστης του στο Χριστό και έχει ρίξει ένα δάκρυ δεν χρειάζεται να ασχολείται με τα αριστερά θρασίμια. Λύπηση προκαλούν και μόνο. Για τους υπόλοιπους ευχόμαστε να ζήσουν το θαύμα των Χριστουγέννων μέσα από το δώρο της πίστης πού έχουν λάβει.