ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2020

Εν όψει του Χειμερινού Ηλιοστασίου (21 Δεκεμβρίου) του Έτους 2020 εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχές προς όλους τους Συναγωνιστές, και δη σε όσους κρατούνται στα μπουντρούμια του κράτους, καταδικασθέντες υπό μιας δίκης παρωδίας όπου προσομοίασε μεγίστως τις αντίστοιχες <<πάλαι ποτέ>> δημοκρατικές »δίκες» εν Ελλάδι -τις δίκες δηλαδή όπου έστησαν τότε (1944-1949) οι ερυθροί είλωτες του »μέγα χαλίφη» Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (Στάλιν) σε αθώους Έλληνες, για τον λόγο πως ήταν Έλληνες και όχι υποτακτικοί της ερυθράς λαίλαπας -εκ του τέρατος του μπολσεβικισμού.

Κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Ηλιοστασίου, η Γη ευρίσκεται στη μεγίστη μακρά θέση της εκ του ζωογόνου φωτοδότου Ηλίου, έτσι και το Κίνημα μας ευρίσκεται υπό της μεγίστης δυσμενούς θέσεως. Μεγάλις μερίς των Συναγωνιστών μας κρατούμενοι, μετά του Ηγέτου μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου έως απαγορεύσεων μνημοσύνων περί των Ηρώων μας Γεωργίου και Εμμανουήλ! Υφίσταται την πλήρη καταστολή λοιπόν, υπό του κατά επίφαση ελληνικού κράτους.

Του κάποτε κράτους του »εθνάρχη» Καραμάν-Αλί, (Καραμανλής κατά την ελληνική παραφθορά του τουρκικής καταγωγής επιθέτου του) και σήμερα του μεγαλοβεζίρη »σωτήρος» Μητσοτάκη, πιστών θεραπαινίδων του ιδίου παγκοσμίου εξουσιαστικού συστήματος, όπου έχει βαλθεί να καταβαραθρώσει πλήρως κάθε τι παραδοσιακό, -οικογένεια, μέχρι και σεξουαλικό φύλο!- να αφανίσει τα Ευρωπαϊκά Έθνη, -και να τα αντικαταστήσει με ένα πολυφυλετικοεθνικό μωσαϊκό, με μη επιθυμητή (ακόμα και για το ίδιο το σύστημα) αλλά αναμενόμενη επικράτησις των φυλών της Μέσης Ανατολής (ένεκα ισλάμ)- να κατακρημνίσει τη θρησκευτική πίστη -και να την αντικαταστήσει με μια πίστις εν ειδή θρησκευτική στην επιστήμη και στη λογική, εμπνεύσεως εκ του διαφωτισμού των διαφόρων <<Πεφωτισμένων>> μετέπειτα ζουγκλοκανιβάλων σφαγέων κατά τη διάρκεια της γαλλικής επαναστάσεως. Επιτακτικοί σκοποί δε της πορείας του κόσμου προς τα ποταπά ρυπαρά ουμανιστικά σχέδια του, περί παγκόσμιας ενοποιήσεως.

Όμως, παρόμοια καταστολή υφίστασαι εξ ολοκλήρου και το Ελληνικό Έθνος. Η όλη κατάστασις όπου ζούμε παρομοιάζει με κατάστασις πλήρους φρενίτιδος με απαγορεύσεις κυκλοφορίας! -επί ουδενί λόγο για όλους, ο Κωνσταντίνος (ή Κουλής κατά τη λαϊκή προσφώνηση)  Μητσοτάκης μετά της συζύγου του Mareva Grabowski δύναται να μετακινείται αδιακρίτως και δια χωρίς τη χρήση υγειονομικής μάσκας- με αστυνομικούς έλεγχους τύπου Σοβιετικής Ενώσεως, και ταυτοχρόνως μιας παρατατικής προβολής-επιβολής νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών -λ.χ.: τηλεκπαίδευση, τηλεργασία, τηλεαγορές- υπό το πρίσμα -ή Δούρειο Ίππο- των προσωρινών μεταρρυθμίσεων ένεκα του φονικότατου Ιού -παρόμοιου με την του εξ αυτού  Ισπανική Γρίπη κατά έτη 1918. 

Έτσι λοιπόν, διαβιώνοντας κατά εμέ τις τραγικότερες ημέρες του μέχρις στιγμής ρου του Εικοστού Πρώτου Αιώνος, προχωρούμε εμπρός προς τη νέα εποχή των νέων τεχνολογιών οπού ενδέχεται να αλλάξουν δραματικώς την καθημερινότητα μας ή και ακόμα την ίδια την υπόσταση μας. Μόνο με μια πρόχειρη εκτίμησις πλήθος εργαζομένων θα απολέσει τις εργασίες του λόγω των μεταρρυθμίσεων -ήδη δια της τηλεαγοράς χιλιάδες τοπικά καταστήματα ωθούνται στο κλείσιμο. Αναλογισθείτε αγαπητοί Συναγωνιστές το εξής: Έστω ότι καθιερώνεται η τηλεργασία, πόσοι άραγε θα χάσουν τη θέση εργασίας τους; Επίσης, αναμφισβήτητα πόσοι θα υποστούν μειώσεις των αποδοχών τους;

Εμπρός σε αυτήν την τραγικότατη μέγκενη προσθέστε και τα συνεχόμενα κύματα εισβολέων -κατά κύριο λόγω πιστών του αλλάχ- εν είδος πλημμυρίδος, με εξίσου καταστρεπτικές συνέπειες περί της εθνολογικοφυλετικής μας συνθέσεως προς το πολύ κοντινό μέλλον. Αλλά και άμεσες συνέπειες, όπως τα στυγερά εγκλήματα μίσους εις βάρος των Ελλήνων -Καντάρης, Λαζανάς, Μυρτώ, Μουστάκας και πόσες άλλες ανθρώπινες υπάρξεις όπου έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν ανεπανόρθωτα από τα χέρια των κακοποιών.

Όπως η Γη έπειτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου προχωρεί με τροχιά κοντύτερη προς τον Ήλιο, έτσι και το Κίνημα μας σταδιακώς θα ανακάμπτει εκ της δυσμενούς θέσεως όπου βρίσκεται. Οι καιροί όπου έρχονται επιφυλάσσουν αναταραχές παγκοσμίου κλίμακας, και αναμφισβήτητα το Κίνημα μας επιτάσσεται να καταστεί η πρωτοπορία του αγώνος έναντι της εξαθλιώσεως όπου επέρχεται. Αλλά αναμφισβήτητος παράγων και αδιάψευστη ελπίς είναι η Πίστις στην Ιδέα! Μια Πίστις, ικανή να μας κρατήσει ορθίους.

Ζήτω Η Νίκη

Μάξιμος Ιωαννίδης