ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του Εθνικισμού.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Παραμένουμε πιστοί στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Η πίστη μας πηγάζει από την απέραντη αγάπη προς την μητέρα Πατρίδα Ελλάδα και δηλώνουμε με αποφασιστικότητα, ότι δεν πρόκειται ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας, να την εγκαταλείψουμε όσο ζούμε και αναπνέουμε.
Δεν μας φοβίζουν ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακίσεις, ούτε οι σφαίρες.
Ο όρκος που έχουμε δώσει είναι να υπερασπίζουμε την Πατρίδα  μας και τους Έλληνες, μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας.
Σεβόμαστε τους Εθνικιστές όπου γης, γιατί κι’ αυτοί όπως κι’ εμείς, αγαπούν την Πατρίδα τους, με μόνη εξαίρεση αυτούς που επιβουλεύονται την Ελευθερία της δικής μας Πατρίδας.
Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης και αγωνιστικότητας, στα άδικα φυλακισμένα αδέλφια μας, με πρώτο τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να έρθει η ευλογημένη εκείνη ημέρα, που θα αποδειχθεί η αθωότητά τους, για να τους σφίξουμε στην αγκαλιά μας και να συνεχίσουμε μαζί, τον ιερό αγώνα για την Ελλάδα.
ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ !
ΥΓ. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Πολωνούς Εθνικιστές  (NATIONAL REBIRTH of POLAND) για την συμπαράστασή τους και για την δημοσίευση κειμένων της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα τους, στην Ελληνική γλώσσα.
Η ενέργειά τους, μάς δείχνει αδελφοσύνη Εθνικιστική αλληλεγγύη, και πίστη στις ιδέες του Εθνικισμού.
Ευχαριστούμε θερμά
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ  ΠΟΤΕ!!!