Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια τους, πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα, ενώ οι ηλικιωμένοι δέχονται πρόστιμα 300 ευρώ

Η ψυχική κατάσταση του πρωθυπουργού και το σύνολο συμπεριφοράς του απασχολεί πλέον την Αντιπολίτευση αλλά και τους οπαδούς της ΝΔ. οι πάντες παρατηρούν και διαπιστώνουν ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζει υπερβολική αναισθησία. Δεν έχει καμία ευαισθησία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Έλληνες. Δείχνει απόλυτα ασυνείδητος και πολιτικά ανήθικος απέναντι στις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του. Αυτό επισημαίνουν και γράφουν παλαιά στελέχη του Καραμανλή του Σαμαρά και γενικά του χώρου της ΝΔ.

Η εικόνα του σημερινού πρωθυπουργού δείχνει ότι είναι διατεταραγμένη προσωπικότητα πράγμα που συζητείται ευρέως σε ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ενώ οι Τούρκοι αρμενίζουν εδώ και μήνες στο Αιγαίο και προσβάλλουν τα εθνικά, κυριαρχικά δικαιώματα, ο κύριος Μητσοτάκης αλώνιζε όλες τις παραλίες για να κάνει τα θερινά του μπάνια. Επίσης, έκλεισε ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να παίξει τένις με την κυρία Σάκκαρη.

Είναι τόσο απόμακρος από την όλη δοκιμασία του Ελληνικού λαού, που επιτρέπει στη σύζυγό του να φωτογραφίζεται για λογαριασμό των Financial Times, και να επιδεικνύει το τυχερό της κολιέ ή ένα τάβλι του 1920 που αγόρασε πρόσφατα.

Κλείνει τους Έλληνες στα σπίτια τους, πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα, ενώ οι ηλικιωμένοι δέχονται πρόστιμα από την αστυνομία 300 ευρώ λίγο μετά την παραλαβή της σύνταξης που δεν υπερβαίνει τα 370 ευρώ. Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι ό,τι χειρότερο προέκυψε στα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr