Ο «ΑΘΕΟΣ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ» ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!

Θέλει ο εμφανιζόμενος ως «πατριώτης» Τζήμερος να κρυφτεί, αλλά η αθεΐα του δεν τον αφήνει! Σχολιάζοντας, λοιπόν, πρόσφατη δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία το 21,7% των Ορθοδόξων Ελλήνων πιστεύουν πως ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία, τους χλεύασε με το ακόλουθο δηλητηριώδες σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter: 

«Εγώ ειδικά για το 21,7%, θα συνέχιζα την έρευνα με την ερώτηση: Αν νοσήσεις από κορονοϊό πού θες να νοσηλευθείς: α) σε μοναστήρι β) σε κλινική Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσοι θα επέλεγαν το (α)».

Παρεμπιπτόντως, λίγοι γνωρίζουν ότι ο νεοφιλελέρας Τζήμερος –τον οποίο οι αριστεροί εμφανίζουν ως… ακροδεξιό- δηλώνει «άθεος αγνωστικιστής» και οι θέσεις του για την Ορθοδοξία είναι εξίσου εχθρικές μ’ αυτές των άθεων κομμουνιστών!  

Για να μη λέμε λόγια, ας δούμε τι δηλώνει ο ίδιος σχετικά με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, στο εξόχως διαφωτιστικό άρθρο του υπό τον ειρωνικό τίτλο «Ο Θεός να βάλει το χέρι του!».

Κατ’ αρχάς, ζητά επιτακτικά τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους και την δημιουργία «λαϊκού κράτους» (άθρησκου), ειρωνευόμενος το ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι στο όνομα της Αγ. Τριάδας: «Είμαστε παγκόσμια πρωτοτυπία – στον Δυτικό κόσμο. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ. Δεν είναι κάτι που αφορά το συνταγματικό και το νομικό μας πλαίσιο. Στα κοσμικά κράτη όλου του κόσμου (από τις ΗΠΑ μέχρι τη Γαλλία) μια χαρά συνυπάρχουν η παράδοση και το αστικό κράτος. Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ δεν θα πρέπει να έχει καμμία αναφορά σε καμμία θρησκεία».

Εν συνεχεία, τάσσεται κατά της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος και υπέρ της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου:

«Είμαι κατά του να μισθοδοτούνται οι ιερείς από τον φορολογούμενο, διότι δεν έχει καμμιά υποχρέωση ο πολίτης να πληρώνει για τους θρησκευτικούς λειτουργούς ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ. Είμαι κατά του θρησκευτικού όρκου, διότι δεν έχει καμμιά δουλειά ο Θεός να ανακατεύεται στο πώς θα κάνει τη δουλειά του ο Γιακουμάτος ή ο Σκουρλέτης».

Αλλά και υπέρ της κατάργησης της ορθόδοξης εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων, με το μάθημα των Θρησκευτικών:

«Είμαι υπέρ της διδασκαλίας του μαθήματος της θρησκειολογίας στα σχολεία διότι οι μαθητές θα πρέπει να κατανοούν τα αίτια της θρησκευτικής πίστης, να γνωρίζουν την ιστορία της, να συγκρίνουν και να κρίνουν τις διαφορετικές εκφάνσεις της.

Είμαι κατά του μαθήματος των θρησκευτικών ως κατήχηση, διότι δεν είναι αυτή δουλειά του σχολείου».

Και στον επίλογο του άρθρου του, δηλώνει ξεκάθαρα: «Είμαι άθρησκος, αγνωστικιστής».

Καταλάβατε τώρα γιατί τον προωθούν οι σκοτεινές δυνάμεις;