Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού με πλύση εγκεφάλου και χυδαία προπαγάνδα

Με απόλυτη ευθύνη του αρμόδιου υπουργού κυρίου Βασίλη Κικίλια και της κυβέρνησης του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης είναι επιεικώς εφιαλτική. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται σε επιβάρυνση υγείας. Χιλιάδες ασθενείς οδηγούνται σε χειρότερη ποιότητα ζωής και ενδεχομένως σε πρόωρο θάνατο από την αδιαφορία και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παρακαλώ θερμά, ικετεύω τον σεβαστό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ακούσει τις καταγγελίες των γιατρών της Θεσσαλονίκης και όχι τις διαβεβαιώσεις και τους πανηγυρισμούς του κυρίου Κικίλια.

Είναι ένας νάρκισσος πολιτικός, ο οποίος κομπάζει για ανύπαρκτες νίκες και θριάμβους κατά του ιού και για εμβόλια που φτάνουν σύντομα στην Ελλάδα, χωρίς αυτά να έχουν πάρει έγκριση και χωρίς ακόμη να έχουν ετοιμαστεί οι γραμμές μαζικές παραγωγής τους.

Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά εμπόλεμη ζώνη. Οι ασθενείς με καρκίνο και καρδιαγγειακά έχουν εγκαταλειφθεί. Όσα αναφέρω καθημερινά στις εκπομπές μου είναι προϊόν τεκμηριωμένων πληροφοριών και καταγεγραμμένων συνεντεύξεων με μάχιμους γιατρούς σε διάφορα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr