Γ. Τράγκας: Είναι ανόητοι όσοι νομίζουν ότι με τον Covid19 θα σκεπάσουν μειοδοσίες και προδοσίες

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη διαδηλώνουν εναντίον των περιοριστικών μέτρων. Η κυρία Μέρκελ και η Καγκελαρία στο Βερολίνο πολιορκείται από χιλιάδες Γερμανούς που αντιδρούν μαζικά εναντίον των σκληρών μέτρων. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και σε άλλες πόλεις του κόσμου. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν. Δεν μπορούν να υπομείνουν άλλο την μαζική φυλάκιση που επιβάλλει το lockdown. Έχουν ακυρωθεί τα σχέδια, τα όνειρα και η καθημερινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που αναρωτιούνται γιατί ένας ιός με ελάχιστη θνησιμότητα έχει γίνει παραβάν αδιαφορίας και εγκατάλειψης για άλλες ασθένειες που είναι ιδιαίτερα επώδυνες ή και θανάσιμες για τον άνθρωπο.

Εδώ στην Ελλάδα η συμπεριφορά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ιδιαίτερα του ΣΚΑΪ, θυμίζει την ατμόσφαιρα των δελτίων ειδήσεων της παλιάς Υ.ΕΝ.Ε.Δ. Ολοένα και περισσότεροι διακεκριμένοι επιστήμονες είτε του ιατρικού είτε του νομικού κόσμου επισημαίνουν ότι τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και όχι μόνον, όπως και οι ενημερωτικές εκπομπές, προβαίνουν σε εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Σπείρουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες, πανικοβάλλουν και τρομοκρατούν τον πληθυσμό με το μήνυμα «μείνε σπίτι γιατί θα προσβληθείς και θα πεθάνεις από covid19». Προκειμένου να γίνουν πειστικοί μεταδίδουν συνεχώς και επαναλαμβάνουν τα ίδια πλάνα Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με αρρώστους, διασωληνωμένους που πιθανότατα έχουν διαφύγει του κινδύνου ή έχουν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο πριν από καιρό ή πριν από μήνες.

Με μεθόδους Γκέμπελς, με αφόρητη και εμφανή πλύση εγκεφάλου, με ακατάσχετη προπαγάνδα και με τη βοήθεια μιας συγκεκριμένης ομάδας γιατρών που κερδίζουν πολλά χρήματα από το εμπόριο του τρόμου και του πανικού, πυροβολούν καθημερινά…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr