Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!

Η χώρα πεθαίνει, ξεψυχάει. Ετοιμάζεται νέο μνημόνιο δουλείας και ήδη αποσπώνται τμήματα της εθνικής κυριαρχίας. Η κοινωνία των Ελλήνων είναι σε μαρασμό και ο Θεός να βάλλει το χέρι του αν συμβεί κάτι μεγάλο, κάτι κακό. Ο πρωθυπουργός αφοσιωμένος στην υλοποίηση ξένων οδηγιών, υπηρέτης των Γερμανών, κλείνει τα μάτια του μπροστά στη γενοκτονία, στα μαζικά εγκλήματα που φέρνουν τα μέτρα του.

Καλώ και σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει έρευνα, όπως και όλους τους εισαγγελείς της χώρας. Οι αποκαλύψεις του ιατρικού κόσμου είναι συγκλονιστικές και δεν μπορούν να αναχαιτιστούν ούτε να καλυφθούν από την πλύση εγκεφάλου του ΣΚΑΪ ούτε από τις διώξεις του κυρίου Πατούλη και των πειθαρχικών οργάνων των Ιατρικών Συλλόγων.

Η φράση της προέδρου των γιατρών των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης είναι συγκλονιστική. Η κυρία Δάφνη Κατσίμπα μου είπε: «Χάνουμε ανθρώπους από covid19 χωρίς να έχουνε covid19». Εκατοντάδες άνθρωποι με προγραμματισμένα χειρουργεία σπρώχνονται στο θάνατο από τον κύριο Μητσοτάκη, τον κύριο Κικίλια και την ομάδα των λοιμωξιολόγων. Χειρουργεία μετατρέπονται σε θαλάμους covid19. Χειρουργεία αποψιλώνονται από αναπνευστήρες και άλλα όργανα,προκειμένου να υποστηριχθούν οι νοσηλευόμενοι από covid19. Εμφραγματίες πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν στεφανιογράφημα πριν πάρουν αποτέλεσμα από τεστ covid19. Περιμένουν επί ώρες και πεθαίνουν από έμφραγμα. Εκατοντάδες άνθρωποι με συμπτώματα καρκίνου δεν μπορούν να κάνουν εξετάσεις, γιατί τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία covid19.

Η κατάσταση που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, όπως περιγράφεται από πλήθος γιατρών, είναι εφιαλτική. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται σε επιβαρυμένη υγεία και σε βέβαιο θάνατο, γιατί δεν μπορούν να κάνουν το απαραίτητο και προγραμματισμένο χειρουργείο τους. Γυναίκες όλων των ηλικιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικά θεραπευτήρια παραμένουν ανεγχείρητες με καρκίνο του μαστού. Το ίδιο, συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε κατηγορίες ασθενών που έπρεπε να έχουν χειρουργηθεί εδώ και πολύ καιρό. Όπως αναφέρουν ένα πλήθος γιατροί, δολοφονούνται στην κυριολεξία χιλιάδες Έλληνες πολίτες οι οποίοι θεωρούνται απώλειες λόγω κορονοϊού.

Είναι ασύλληπτη η ανηθικότητα τόσο του πρωθυπουργού όσο και της…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr…