ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ!

Όλοι οι νεκροί (97%) δήθεν από κόβιντ είναι ανοσοκατεσταλμένοι καρκινοπαθείς, διαβητικοί, τραγικά υπέργηροι (μέση ηλικία 80!), και καρδιοπαθείς που πάνε στο νοσοκομείο στα τελευταία τους και τους γίνεται τεστ ΜΟΝΟ για κόβιντ. Αν βρεθεί θετικό ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ενώ είναι ανοσοκατεσταλμένοι και αν κάνουν τεστ για γρίπη θα βγει και αυτό πάλι θετικό.

Έτσι στην ουσία «δανείζονται» ετοιμοθάνατους από καρκίνο, aids, καρδιά, και διαβήτη που έχουν 45 ιούς μέσα τους και αν πεθάνουν τους παρουσιάζουν ως νεκρούς από κόβιντ. Και για να μη βρεθεί αν ο καρκίνος του έχει φάει τα σωθικά ή ο κόβιντ τα πνευμόνια απαγορεύουν τις νεκροψίες!

Οι ΜΕΘ πάντα είναι γεμάτες τέτοια εποχή, δεν γέμισαν λόγω κόβιντ. Πάντα γεμίζουν και ψάχνουν ΜΕΘ οι ασθενείς, οι γιατροί το ξέρουν! Κάθε τίμιος πολίτης πρέπει να πάψει να δίνει λευκή επιταγή σκέψης σε ό,τι του πλασάρεται ως «ειδικός» και να σκεφτεί τον καταφανή τρόπο με τον οποίο τον χειρωγωγούν τα ΜΜΕ για να προωθήσουν την προπαγάνδα της καραντίνας που σκοτώνει πολλούς περισσότερους από φτώχεια και πλήττει το βιοτικό επίπεδο όλων μας. Όσο πιο μικρή είναι η ηλικιακή ομάδα τόσο περισσότερο ομοιάζει η θνητότητα κόβιντ με τη θνητότητα γρίπης, γιατί στις μικρές ηλικίες δεν μπορούν να βρουν ανοσοκατεσταλμένους καρδιοπαθείς και διαβητικούς ετοιμοθάνατους να τους βαφτίσουν νεκρούς κόβιντ.

Όσο αυξάνεται η ηλικία τόσο μεγαλώνει η διαφορά στη θνητότητα γιατί εκεί παίρνουν ηλικιωμένους νεκρούς καρκίνου και τους βαφτίζουν νεκρούς κόβιντ κάνοντας μόνο τεστ κόβιντ όταν είναι ετοιμοθάνατοι και ανοσοκατεσταλμένοι. Επιπρόσθετα, ο μέσος όρος ηλικίας θανάτου των νεκρών με υποκείμενα νοσήματα είναι περίπου 70. Ο μέσος όρος των νεκρών κόβιντ είναι 80. Όμως το 97% των νεκρών κόβιντ έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Άρα οι νεκροί ανήκουν σε μια κατηγορία που έχει μέσο όρο ηλικίας θανάτου τα 70 έτη. Πώς διαφέρουν τόσο πολύ οι μέσοι όροι; Αν ο κόβιντ είναι επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, θα περίμενε κανείς να έχουν μέσο όρο ηλικίας θανάτου οι νεκροί κόβιντ πριν τα 70. Αλλά αυτοί έχουν 80. Άρα δημογραφικά ο κόβιντ ΔΕΝ επενεργεί ως επιβαρυντικός παράγοντας σε όσους πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα.

Κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι νεκροί κόβιντ ακολουθούν την κατανομή της θνησιμότητας του γενικού πληθυσμού (προσδόκιμο ζωής 81 έτη) ή με άλλα λόγια είναι άνθρωποι που πεθαίνουν φυσιολογικά όπως πεθαίνουν 120 χιλιάδες Έλληνες κάθε χρόνο και απλά τους βαφτίζουν νεκρούς κόβιντ επειδή έχουν μέσα τους έναν ιό που ΔΕΝ τους σκοτώνει, γιατί αυτό που τους σκοτώνει είναι η ανοσοκαταστολή που τους έχει προκαλέσει το υποκείμενο νόσημα (ούτως ώστε να μπορούν να βαφτιστούν νεκροί covid) και τα γηρατειά (ούτως ώστε να πεθάνουν)!

Δέσποινα