ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΑ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

Είναι γνωστός ο σεβασμός της χούντας Μητσοτάκη στην… διαφορετικότητα και στην… πολυπολιτισμικότητα. Ακόμα και στα… υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της –δήθεν!- «πανδημίας», τα οποία προβλέπουν για τους υπολοίπους σκληρούς περιορισμούς κι εξοντωτικά πρόστιμα 300 ευρώ, ακόμα και αν κάποιος έχει τη μύτη του έξω από το φίμωτρο (μάσκα) για να μπορεί να αναπνέει!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 7 των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για τους «ευπαθείς» προβλέπεται ειδική μεταχείριση, ως εξής:

«Ειδικές ρυθμίσεις ως προς την αντιμετώπιση πληθυσμών Ρομά…

Με ειδική μέριμνα του οικείου δήμου ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο μέσο οι πληθυσμοί Ρομά εκάστης περιοχής, ώστε να παραμείνουν καθ’ όλο το διάστημα του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας εντός των καταυλισμών, υπό την επιφύλαξη των κατ’ εξαίρεση επιτρεπόμενων μετακινήσεων της παρούσας. Για το σκοπό αυτό, η δημοτική αρχή μπορεί να ζητεί τη συνδρομή της οικείας αστυνομικής αρχής και να χρησιμοποιεί ηχητικά ενημερωτικά μηνύματα προς άμεση ενημέρωση των πληθυσμών αυτών».

Όχι πρόστιμα, λοιπόν, στους «ευπαθείς», διότι μπορεί να… μην είναι ενημερωμένοι για τις απαγορεύσεις, αλλά… «ηχητικά ενημερωτικά μηνύματα», μπας και συμμορφωθούν!

Τα αιώνια «κορόιδα», ας πληρώσουν τρακοσάρια!