ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ! ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Το νέο “lockdown” ήρθε και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ρουφιάνοι ξανάπιασαν «δουλειά», ανακαλύπτοντας παραβιάσεις των… υγειονομικών πρωτοκόλλων της χούντας Μητσοτάκη και… συνωστισμούς.

Έτσι, οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» του μητσοτακοκάναλου του χοντρού κουμπάρου της «αγίας οικογένειας» (mega), είδαν κόσμο έξω από εκκλησία στην Νέα Σμύρνη και δεν έχασαν την ευκαιρία για «δουλειά» – ρουφιανιά!

Αμέσως, τη σκυτάλη της ρουφιανιάς πήρε το protothema.gr και οι ρουφιάνοι των λοιπών ιστοσελίδων. Πάρτε μια γεύση:  

«Νέα Σμύρνη: Συνωστισμός σε εκκλησία – Ο ιερέας καλούσε τους πιστούς να κοινωνήσουν

Ο ιερέας άνοιξε κανονικά την πόρτα της εκκλησίας στους πιστούς – Δεν τηρήθηκαν καν αποστάσεις

Με… πλήρη σύνθεση λειτούργησε εκκλησία στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο ιερέας όχι μόνον αγνόησε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, αλλά κάλεσε τους πιστούς ακόμη και να κοινωνήσουν. Μάλιστα κανείς δεν ασχολήθηκε με την ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο περί απαγόρευσης της προσέλευσης για τους πιστούς…».

ÌïõóïõëìÜíïé ðïõ æïõí óôçí ÁèÞíá åðéóêÝðôïíôáé ôï íÝï ìïõóïõëìáíéêü ôÝìåíïò óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ Âïôáíéêïý, ÁèÞíá ÐáñáóêåõÞ 7 Éïõíßïõ 2019. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Φυσικά, όλοι οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» είδαν τις εικόνες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του τζαμιού της Αθήνας, όπου επικρατούσε συνωστισμός και κανένας δε φορούσε μάσκα, αλλά έκαναν το κορόιδο!

Βλέπετε, μόνο η Ορθοδοξία είναι στόχος των εγχώριων και διεθνών σατανάδων!